Учители получават заповеди да не участват във Вайбър групите за

...
Учители получават заповеди да не участват във Вайбър групите за
Коментари Харесай

Родители настръхнаха заради тази забрана

Учители получават заповеди да не вземат участие във Вайбър групите за връзка с родителите

Наистина ли не разрешават на класните ръководители и останалите учители, изключително в началния курс, да са в наставнически вайбър групи? Въпросът разтревожи всички майки след умишлен пост във Facebook.

Учители получават заповеди да не вземат участие във Вайбър групите за връзка с родителите, стана ясно от обява и мненията към нея във Facebook.

„ Здравейте, желая да си сверя часовника по един проблем от през днешния ден. Преди малко в групата на класа по Вайбър класната съобщи, че от през днешния ден има спусната заповед в учебно заведение учителят няма право да вземат участие в групата с родителите по Вайбър и незабавно напусна. След нея напусна и Г-та по занималня. Искам да попитам тази заповед единствено за нашето учебно заведение ли важи или е спуснато от МОН? ”, гласи постът от събота на участник в една от групите за обучение във Facebook.

От стотиците мнения под нeго излиза наяве, че такава възбрана е спусната и в други учебни заведения, а в някои школа ограничаването е наложено още предходната година, като се разчита на връзката през електронния дневник.

Според някои от коментиращите ветото за Вайбър не идвало от просветното министерство, а от самите шефове.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР