Дълго право хоро се завихри в двора на икономическата гимназия,

...
Дълго право хоро се завихри в двора на икономическата гимназия,
Коментари Харесай

Търговската гимназия в Бургас изпрати Випуск 2024, гейшата Жаклин събра погледите

Дълго право хоро се завихри в двора на икономическата гимназия, зрелостниците демонстрираха забележителни познания по национални танци

Търговската гимназия в Бургас се раздели с следващия випуск бъдещи икономисти и финансисти. Въпреки че тъкмо, когато дворът на школото бе цялостен с красиви и елегантни зрелостници, заваля дъжд, само че това не смекчи градусите на настроението. Абитуриентите брояха до 12 и в възторг под капките дъжд се забавляваха.

Сред множеството камерата на Флагман.бг видя нежната Жаклин - ученичка от паралелката " Икономика и мениджмънт ". Жаклин бе облечена като същинска гейша - с тюркоазен панталон и корсет със златни влакна. Още повече, момичето единствено е скроило облеклото си, с което несъмнено бе по-различна от всичките си съученички. Жаклин желае да учи „ Книга и илюстрация “ в Националната художествена академия. Тя е художник и татуист, занимава се с това към този момент няколко години и желае да се развива професионално в тази област, описа ученичката пред кореспондент на Флагман.бг.



След формалната тирада на отличничката на випуск 2024, зрелостниците се хванаха на право хоро, под ритмите на " Една е Манда " и осъществяването на техен съученик.

Вижте още от страстта по време на изпращането на Випуск 2024 на Търговската гимназия в Бургас:

 

 



Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР