Учени, анализирали редица минали проучвания на Империал Колидж в Лондон,

...
Учени, анализирали редица минали проучвания на Империал Колидж в Лондон,
Коментари Харесай

Консумирайте всеки ден от това по време на бременност, за да предпазите бебето

Учени, анализирали редица минали изследвания на Империал Колидж в Лондон, откриха какво би трябвало да употребява една жена по време на бременност, с цел да защищити бебчето си от огромни здравословни проблеми за в бъдеще.

По-специално, това е довело до понижаване с 30% на риска от хранителни алергии до 1-годишна възраст.

Този тип алергии е породен поради неправилното действие на имунната система и от прекомерно реагиране на тези безвредни храни, което води до признаци като обриви, отичане, повръщане и хрипове.

Експертите настояват, че една капсула рибено масло дневно през бременността и по време на първите месеци от кърменето може да понижи риска за бебето от хранителни алергии.

Рибеното масло съдържа специфичен тип лой, наречена Омега-3, която има положителен противовъзпалителен резултат. Изследването е открило, че диетата по време на бременност може да засегне развиването на алергии в ранен стадий от живота.

Съветът на експертите е бременната жена да употребява не повече от две порции мазна риба седмично заради равнищата на живака в някои риби и да заобикаля месо от акула и риба меч./Zdrave.to
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР