Овен 21 март – 20 априлНе се препоръчват колективни инициативи.

...
Овен 21 март – 20 априлНе се препоръчват колективни инициативи.
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп до 17 май

Овен 21 март – 20 април
Не се предлагат групови начинания. Родените в първата декада елементарно се поддават на провокации и може да бъдат употребявани като оръдие на непознати ползи. Не влизайте в разногласия, останете в стеснен фамилен кръг и с другари, които не ви натоварват. Не се включвайте в взаимни начинания и не се опитвайте да давате непоискани препоръки. Проверявайте всяко предложение, има уловки. 11-12-и са тежки и проблематични за вас, не подценявайте фамилните ползи поради професионалните. 13-и е ден на блестящите хрумвания, Слънцето е в съвпад с Уран. 14-и ви засилва по всички житейски линии. Подпишете нови контракти. На 15-и Меркурий напуща Овена и отива да оказва помощ в бизнеса и пътуванията на Телеца. На 16-и действайте интензивно до обед, а на 17-и следобяд.
Телец 21 април – 20 май
Ден на съдбовно привличане. В желанието да доминирате и блеснете в социума вършиме нереалистични и нездравословни странични връзки. Съветът на деня е да планирате единствено двустранни контакти с хора, които познавате добре и сте сигурни, че нямат подмолни цели и планове. Ден за среща с Учителите, с тези, които считаме за по-опитни и знаещи от нас и на които може да се доверим. На 11-и печелите всяка борба, в случай че сте уединено с някого, само че в случай че има и други хора, мнението ви не е меродавно.12-и е сполучлив, благополучен и спонсорски, пътувайте. На 13-и шансът ви е до обед. На 14-и нищо да не се споделя. От 15-и Меркурий навлиза в Телец, хващате крепко юздите в бизнеса. 16-и е ден за обединяване на сили и запаси. Може да извършите мощен ход и на 17-и, само че да е следобяд.
Близнаци 21 май – 21 юни
Символ на деня е дървото на познанието, мъчно е да разберете кои от дейностите ви са за положително и кои може да ви вкарат в проблеми и неприятности. Не правете никакъв избор, изключително в любовта и деловите връзки. Може да попаднете на несъответствуващите хора, които ще ви увещават да вземете неверното решение и да вкарате и децата си в източваща силите и ресурсите им стратегия. 11-и е ден на съдбовно привличане, което може и да ви ожени небрежно. 12-и отваря шансове за нови запознанства, за настоятелен и персонални контакти с огромна вероятност. Покрай удоволствията и добра работа ще свършите и на 13-и. Но на 14-и и клюката прави мръсната си работа, нищо значимо да не се споделя. 15-и притегля симпатизанти. 16-17-и са рискови, обрисуват се професионални издънки и проблеми.
Рак 22 юни – 21 юли
Сънищата от тази заран ви подсещат за нещо неизпълнено като жест и заричане. Може да се наложи пътешестване. Луната навлиза в Рак и ви води към бащиния дом, към местата и терените, които в бъдеще може да извършите дом за себе си, за деца и внуци. Преговаряйте на четири очи, не ползвайте медиатори, които може да скапват работата. Ден на съдбовно привличане в възприятията и любовта. На 11-12-и Луната е в Рак, подтиквана от Сатурн и Нептун от Риби. Деца и родители се схващат, реализират взаимни проекти и хрумвания, нови хора идват в живота ви. На 13-и до обед всичко върви безпрепятствено, само че след това с една прибързана имитация и решение палите спорове. 14-и идва с новини от чужбина, а на 15-и се сбъдва едно благопожелание. 16-и е мощен до обед, а на 17-и действайте следобяд.
Лъв 22 юли – 22 август
Днес Цар лъв би трябвало да провежда и управлява работата на другите, а не самичък да се занимава с натоварващи действия. Разпределете сили и запаси и не се включвайте в екипна работа, в случай че вие не сте шефът. Днес всеки се пробва да трансферира уговорките си на различен. Децата са неуправляеми, а сътрудниците ви си имат свои проекти и сметки. Не е ден и за нови запознанства. На 11-и е противопоказно тежкото физическо натоварване и груповата работа. 12-и е ден за срещи, договаряния и взаимни начинания. На 13-и Луната навлиза в Лъв, предстоят ви пътувания и значими обществени изяви. На 14-и сте на път към изневери, а на 15-и мъчно ще се справите без поддръжката на съидейници. 16-и е ден за договаряния, а на 17-и действайте зад кадър.
Дева 23 август – 22 септември
Навлизате в един от най-силните си и подсигуряващи бъдещето ви интервали. Опитайте да реализирате всеки собствен план. Активизирайте се оптимално, привлечете съидейници, само че не изпускайте самодейността. До две седмици може да получите и финансиране. Важни са срещите и договарянията уединено, не се предлага екипна работа, само че без поддръжка няма да се справите. 11-и е ден на креативно ентусиазъм, изключително за родените в третата декада. Личните ви начинания на 12-и носят придобивки. 13-и е ден на гениалните хрумвания и хрумвания. Не ги споделяйте на 14-и. От 15-и стъпвате на здрава база в бизнеса с навлизането на Меркурий в хармоничния ви Телец. На 16-17-и Луната е в Дева, не чакайте предложения и по-добри времена, всичко подхванато ще ви носи шанс.
Везни 23 септември – 22 октомври
Днес родените към 1 октомври са в сложна позиция на избор. Очертават се странични въздействия, провокации и планове да се навлиза в персоналната ви територия. Не позволявайте да ви предизвикат и слагат пред приключен факт. Бъдете подготвени да се измъкнете бързо от обстановка, която може да добие нападателен темперамент. Не се предлагат роднински и другарски сбирки. Ще бъдете добре на собствен терен. 11-12-и са рискови и проблематични. До 13-и на обед Луната от Рак образува кармичен кръст към Везните и Овена, в който се намират Марс и Меркурий. Това е много конфликтна обстановка, сдържайте упоритости и импулси. 14-и е ден за срещи, на които би трябвало да слушате, а не да взимате думата. Проведете уточняващите диалози на 15-и следобяд. Чакайте преференциални оферти в идващите два дни.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Ден за среща със експерти в региона, в която имате проблем. Разчитайте на другар, на добре познатото остаряло и на колегата, с който дълго сте споделяли наслади и скърби. Не се предлагат нови запознанства. В стеснен фамилен кръг ще си прекарате прелестно и ще презаредите. Случващото се сега ще ви остави мемоари, които не се не помнят и нека да са единствено щастливи. 11-12-и са мощните ви дни, в които с лекост може да уредите професионалните си задължения, без да навредите на фамилните. Съчетавате потребното с приятното. Но от обед на 13-и ситуацията радикално се трансформира и в идващите дни шансът ще изостави родените към 10-15 ноември. Луната от Лъв ще бъде в спор с планетите в Телец и с вашето Слънце. Вървите към водопад от промени.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
Ден за занимания в стеснен фамилен и другарски кръг. Публичните изяви имат наклонност към провокации и отнемане, само че всичко, което предприемете независимо, ще ви донесе пари и изгоди. Не си определяйте първа среща. Лесно се отива към връзки без хоризонт. Разчитайте на познатото остаряло и на тестваните сътрудници. Ден за нищоправене, в случай че може да си го позволите. На 11-и не взимайте прибързани решения, не работете в екип. У дома ще сте си най-добре. 12-и уголемява сферата ви на въздействие, пътувайте, срещите ви са с огромна вероятност. На 13-и изберете обичайното. 14-15-и са сполучливи и креативен, налагате мнението си, другите ви споделят нещо значимо. На 16-17-и не рискувайте, елементарно може да влезете в подчинителна позиция.
Козирог 22 декември – 20 януари
Ден на съдбовно привличане изключително за родените в първата декада. По опция си останете вкъщи и не предприемайте групови начинания. Случайните срещи и запознанства ще ви вкарат в проблеми и разноски и в бъдеще ще ви навреждат. Останете на собствен терен, измежду свои хора и с любовта на живота си. Ако сте сънували родителите си, това е сигнален знак. През уикенда Луната от Рак е в съпротива на Козирога и в спор с Марс и Меркурий от Овен. По закона на Мърфи нещо ще се скапе в най-неподходящия за това миг. На 13-и ви идват избавителни хрумвания, намирате нови разновидности. На 14-15-и работете без доста звук и ненужно шерване. Пожелайте си нещо. На 16-и до обед подпишете нов контракт, а на 17-и направете идната крачка.
Водолей 21 януари – 18 февруари
Днес е рисково да се прави избор сред положителното и злото. Всичко е видимо, това, което ви наподобява уместно и вярно за момента може да се окаже нездравословно е губещо освен за вас, само че и за фамилията и децата. Не взимайте значими решения, изключително в случай че странични хора и фактори ви карат да бързате с избора си. Ден на Адам, Ева и змията, спотайваща се зад кадър. Не слушайте никого. 11-и е ден за усамотение, ограничете срещите с непознати. 12-и ви води на точното място и ви среща с подобаващите хора за бъдещото ви. 13-и е ден на признание, не споделяйте концепциите си. На 14-и започнете деня с благопожелание и то ще се сбъдне скоро. На 15-и родените в първата декада да не взимат дефинитивно решение по договорка с парцел. На 16-и триумфът ви е сутринта, а на 17-и следобяд.
Риби 19 февруари – 20 март
Днес Луната от Рак подтиква родените в първата декада, а на следващия ден и за другите идват положителни времена. Сега е моментът да уредите срещи с другари и близки, да извършите крачка към тези, които обичате и желаете да бъдат част от персоналната ви орбита и територия на въздействие. Но в този ден има заплаха и от съдбовно привличане. Доверете се на интуицията, не започвайте нова връзка. На 11-12-и плувате в свои води, Луната от Рак подтиква персоналните ви връзки и връзки. 13-и ви води към значима цел, може да подпишете преференциални контракти. Водете договаряния, пътувайте. На 14-15-и мълчете като риба, не споделяйте планове и хрумвания и не бързайте да са хвалите. Пазете бележки и квитанции, ще ви потрябват. На 16-и 17-и деца и родители мъчно се схващат, намалете темпото.

Неда Иванова, Телеграф
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР