Участничката в популярния американски сериал „Сексът и градът” Синтия Никсън

...
Участничката в популярния американски сериал „Сексът и градът” Синтия Никсън
Коментари Харесай

Актриса от „Сексът и градът” иска да стане губернатор на Ню Йорк

Участничката в известния американски сериал „ Сексът и градът” Синтия Никсън обмисля опцията да се кандидатира за губернатор на щата Ню Йорк, оповестява в. „ Уолстрийт джърнъл”.

По информация на изданието 51-годишната изпълнителка на ролята на Миранда може да получи поддръжката на демократични политически сили.

Cynthia Nixon from 'Sex and the City' might run for governor of New York: https://t.co/vgWEj29UIq pic.twitter.com/MnyBTx37Qg
— Red Magazine (@RedMagDaily) August 8, 2017
През 2013 тя е взела участие в предизборния щаб на настоящия кмет на Ню Йорк Бил де Блазио.

„ Тя е ексцентрична кандидатка с необятни благоприятни условия, която ще въодушеви хората”, споделя шефът на Съюза за качествено обучение (Alliance for Quality Education) Бил Йистън.

Миранда за разочарованието, гордостта и "Сексът и градът "

Синтия Никсън се ожени за партньорката си Кристин Маринони

Никсън е дейна в политиката, най-много засягаща хомосексуални и трансексуални проблеми. Тя инжектира нотка политическа пристрастеност по време на речта ѝ на тазгодишните награди „ Тони “, на които бе отличена с най-хубава поддържаща роля във кино лентата на Лилиан Хелман, „ Малките лисички “, само че не се е обърнала към съответен политик.

So Cynthia Nixon is apparently considering running for Governor of New York https://t.co/adW6x55yE4 pic.twitter.com/8yWwzSLQY2
— HelloGiggles.com (@hellogiggles) August 6, 2017
Чаровната актриса се е изказвала и против Доналд Тръмп в редица други обществени изказвания. Синтия Никсън занапред би трябвало да даде отговори по отношение на отчетите за евентуалната и кандидатура.

Никсън се причислява към Кид Рок, Кейтлин Дженър и Антонио Сабато Младши, като известни персони, които вероятно биха навлезли в политиката или обмислят да го създадат.

Други вероятни претенденти за поста са кметът на град Сиракюз Стефани Майнър и някогашният сенатор Тери Гибсън. Сегашният губернатор на щата Андрю Куомо възнамерява да се кандидатира за трети мандат.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР