Участието на полузащитника Пол Погба в предстоящия реванш със Севиля“

...
Участието на полузащитника Пол Погба в предстоящия реванш със Севиля“
Коментари Харесай

Пол Погба под въпрос за реванша срещу Севиля“

Участието на полузащитника Пол Погба в идния реванш със „ Севиля “ от осминафиналите в Шампионската лига остава неразбираемо, заяви мениджърът на „ Манчестър Юнайтед “ Жозе Моуриньо.

Двубоят е във вторник на " Олд Трафорд ", а преди 3 седмици двата отбора приключиха 0:0 в Испания.

Французинът получи травма в последната подготовка преди дербито с „ Ливърпул “ (2:1) в събота и Моуриньо към момента не знае дали най-скъпият футболист в състава му ще бъде разполагаем за решителния мач.

" Погба се контузи при конфликт с различен състезател на последната подготовка. Ако бях поставил завършек на тренировката една минута по-рано, това нямаше да се случи ", съобщи Моуриньо.

Добрата вест за португалеца е завръщането в състава на халфа Маруан Фелайни, който изигра 20 минути против Ливърпул в събота.

„ Трябва да поздравя всеки състезател в тима ми, само че най-много Фелайни, който мина през интервенция на коляното. Той се завърна предварително, свърши чудесна работа с възобновяване си, което се случи по негов личен проект. Преди няколко дни той се завърна на подготвителната база и сподели, че е подготвен да играе ", добави Моуриньо.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР