Участието на Даяна и Данчо в най-романтичното предаване в българския

...
Участието на Даяна и Данчо в най-романтичното предаване в българския
Коментари Харесай

Даяна и Данчо от „Един за друг“: „Осъзнахме, че не трябва да даряваме цялата си любов само на децата“

Участието на Даяна и Данчо в най-романтичното предаване в българския ефир завърши, само че ние считаме, че точно те са измежду най-запомнящите се персонажи. Днес ви срещаме с тях, с цел да разберем по какъв начин ги промени присъединяване във формата и какво научиха за любовта си.

***

Участието в предаването промени ли взаимоотношенията ви и в случай че да – по какъв начин?

Тя: Участието ни в „ Един за различен “ ни направи по-сплотени и по-задружни! Толкова време дружно не сме били от 8 години, тъй като всеки работи и нямахме толкоз време да се отдадем един на различен.

Благодарение на „ Един за различен “ аз осъзнах, че не би трябвало да подарявам цялата си обич единствено на децата, а и на Данчо!

Определено това промени в мен, в този момент Данчо е на напред във времето.
 image2_16x9.png Хороскоп за ЛЯТО 2022: какви изненади и страсти да чака всяка зодия На фокус
Той: Осъзнах, че доста добре работим в екип и несъмнено нещата се получават по-добре! „ Един за различен “ ме научи, че би трябвало да обръщам повече внимание на Даянка и да бъда по-романтичен, тогава всичко ще е съвършено, тъй като тя го заслужава!

Кое неподозирано качество за индивида до вас съумя да ви разкрие форматът?

Тя: Неподозираното качество, което открих в Данчо, е, че може да бъде сантиментален, въпреки и това да не е в негов жанр.

Видях в негово лице един благ и угрижен брачен партньор, показващ какъв брой е горделив с мен, той в никакъв случай не е показвал такива страсти за тези 9 години! Чувството е неописуемо! Благодаря на „ Един за различен “, че ми сподели една друга страна на моя брачен партньор!

Той: Даяна сподели, че е доста по-борбена, в сравнение с аз си представях, че е доста рискова и несъмнено в никакъв случай не би се отказала от каквото и да е!

Аз знаех, че е упорита и инатлива, само че не чак дотам! Определено съм доста горделив с нея!

Любим откъс от книга/стихотворение или заглавие на филм, който най-добре разказва връзката ви?

Тя: „ Да имаш къде да се прибереш – това е дом. Да имаш кого да обичаш – това е семейство. Да имаш и двете – това е благословия. “ – Дона Хеджис

Той: В деня ми - ярък и голям

при мене просто влезе ти.

И по какъв начин копнеех да догоня

пленителните ти черти.

От изворите на душата

аз слушах чисти гласове.

Не бе ни странница, ни свята,

пристигнала от други светове,

а какъв брой хубост и деликатност

звучеше в елементарния ти глас.

И какъв брой ужаси метежни

векът изсипа върху нас!

Но ние, влюбени и живи,

вървим през този сложен свят,

вървим — и слънцето ни слива

със безконечния си кръговрат.

Петте неща, без които една връзка не може?

Тук и двамата са единомислещи: Една връзка с цел да е сполучлива, би трябвало и двамата да гледаме в една посока и да има поддръжка, взаимни отстъпки, почитание, доверие и време за нас двамата, то тогава всичко ще бъде прелестно.

Няма по какъв начин да няма търкания в фамилията, при нас най-много са за битовизми, само че когато седнем и поговорим, тогава всичко се взема решение елементарно и с обич!

Участието ви в предаването завърши, само че ние сме сигурни, че най-хубавите мигове в живота ви занапред предстоят! Какво си пожелавате да ви се случи в най-скоро време?

Тя: Най-хубавите неща занапред ни чакат, с неспокойствие чакаме нашата фантазия да стане действителност! Това е нашата къща, която ние и децата чакаме с доста боязън и неспокойствие! Пожелаваме си здраве и шанс, тъй като няма ли здраве, всичко е безмислено, за всяко нещо би трябвало и парченце шанс, за това си пожелаваме единствено това! Любовта я имаме, дано в никакъв случай не угасва пламъка ѝ!

Той: И двамата с Даянка работим доста, всекидневието ни е доста забързано, поисквам си в най-скоро време да избягаме на някое екзотично място, единствено ние и децата!

И за край – „ Един за различен “ сте, тъй като...

Тук още веднъж са единомислещи: Ние сме Един за различен, тъй като се познаваме до болежка, единствено с взор разбираме какво му има на другия! За 9 години взаимен живот ние създадохме едно прелестно, крепко и сплотено семейство! Ние постоянно преследваме една и съща цел и постоянно виждаме поддръжката един от различен! Още преди да влезем в най-любовното предаване „ Един за различен “, ние знаехме, че сме такива, само че в този момент го доказахме! Благодарим на най-невероятното предаване, че ни разреши да изпитаме тези незабравими мигове!

Разгледайте фотоси на прелестната двойка в нашата изложба:
 Даяна и Данчо от „ Един за различен “: усмихнати, чаровни и доста влюбени  Даяна и Данчо от „ Един за различен “: усмихнати, чаровни и доста влюбени  Даяна и Данчо от „ Един за различен “: усмихнати, чаровни и доста влюбени  Даяна и Данчо от „ Един за различен “: усмихнати, чаровни и доста влюбени
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР