Участъкът на бул. Княз Александър Дондуков от Министерски съвет до

...
Участъкът на бул. Княз Александър Дондуков от Министерски съвет до
Коментари Харесай

Част от бул. "Дондуков" ще бъде отворена от средата на септември

Участъкът на бул. " Княз Александър Дондуков " от Министерски съвет до улица " Г.С. Раковски " ще бъде отворена за придвижване доникъде на септември. Това заяви през днешния ден кметът на София Йорданка Фандъкова, която ревизира дейностите, които започнаха преди месец.

По думите на Фандъкова това е " най-тежкият план " от програмата на общината за поправки през това лято. Спазвали се всички софтуерни условия, всичко вървяло по график, като " макар високите температури, работата продължава с удължено работно време ". " Инструктирали сме компанията да дава задоволително почивки на служащите, да им бъде обезпечена вода, с цел да няма произшествия ", успокои Фандъкова.

След като се отвори придвижването до ул " Г.С. Раковски ", ще бъде изцяло спряно придвижването до бул. " Васил Левски ". " По този метод до края на октомври би трябвало да завърши работата по целия обект ", даде обещание за следващ път Фандъкова.

Ще се забележим във " Владая "

Попитана от различен кореспондент, тя приказва и за митингите на жителите на " Княжево " и " Владая " против неприятното качество на градския превоз. Вчера жителите на двата региона стачкуваха за следващ път, като прекосяваха по пешеходните пътеки по Александровския мост. Те се обърнаха към кмета на София с претенции линията на трамвай №5 да стига до " Владая ", по-модерни рейсове, които да разполагат с багажници за колела, велоалея, както и да бъдат сложени светофари по Александровския мост, които да улеснят прекосяването по пешеходните пътеки.

Фандъкова съобщи, че тази заран е разговаряла с председателката на комисията по превоз на Столичния общински съвет - Екатерина Йорданова, с цел да се уговори среща с недоволните жители. Кметът на София сподели и че ще се приготви конкурс за маршрутна линия, която да обслужва жителите на " Владая ". " Ако се явят претенденти, добре са пристигнали! ", подкани Фандъкова.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР