Убитата крупна арендаторка Красимира Куковска е имала зараждаща се връзка

...
Убитата крупна арендаторка Красимира Куковска е имала зараждаща се връзка
Коментари Харесай

Свидетели с нови разкрития за Красимира Куковска, убита от бащата на двете си деца

Убитата крупна арендаторка Красимира Куковска е имала зараждаща се връзка с 28-годишен юноша от Пловдив. Той е комшия на жертвата в село Бегово, където живее баба му. Познавали са се от дълго време, само че от към 20-30 дни връзките им се задълбочили. Вечерта преди да бъде убита, момчето е гостувало на Красимира.

Радвали са се на двете дребни деца на Куковска - едното на 2 месеца тогава, а другото на 2 годинки. Правили са си фотоси, забавлявали са се.

Не това обаче е повода бащата на децата - Любомир Петров, да посегне на живота на досегашната си обичана, описват пред "Блиц " близки и родственици на отишлата си без време 21-годишна майка. Дни преди убийството Красимира била на море с новия си другар. Била изгонила от вкъщи и живота си Любомир. Малко преди този момент е разкрила интернет чат сред Любомир и момиче, което го канело на посетители в дома си. Била следващата невярност, описват братовчеди на жертвата, с които тя е споделяла тъгата си.

Казвала на роднините си, че не желае той да вижда и да пипа децата. Разследващи разкриха, че Петров доста постоянно е проигравал големи суми на комар, пиел и търсел любовни занимания. Последният път ѝ изискал 2 бона за комар.

Красимира споделила с околните си, че родителите на Любомир преди време ѝ пискали 200 000 лв., с цел да купуват крави. Тя ги дала, само че животни по този начин и не се появили. Скандалите, заканите и сълзите били чести посетители в дома на младото семейство. Момичето наследило от починалите си родители пари и декари земя. Бащата бил прочут в района арендатор. След неговата кончина Красимира поела всичко сама, оправяла се и с нивите, и с служащите.

Любомир се присламчил, настояват роднините. За да я върже и поради за пари, ѝ направил две деца. Не работел, пилеел хиляди по комар, екскурзии, безсмислено скъпи покупки, коли. Въпреки опитите да го вразуми, Красимира не съумяла. Притеснявала се, че ще стигнат до просешка сопа. Изгонила Любомир, споделила, че сама поема живота си.

Има данни, че майката на момчето ѝ се е обаждала със закани. Казвала, че в случай че не се съберат и оправят до два дни, ще унищожи снаха си. Преди към 2 месеца Пловдивско осъмна с черна новина. Беше оповестено, че младата жена е била открита мъртва в дома си в Бегово.



Дни след нещастието Любомир Петров направи признания, че я е умъртвил по нехайство. От тогава Петров е в ареста. Бабата на Красимира и нейната вуйна се борят да вземат двете сирачета и да ги отгледат. Те не са удовлетворени, тъй като имат право в този момент да виждат децата единствено един път в месеца за по половин час. Към момента мъничетата се отглеждат от баба им по бащина линия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР