Тялото на жестоко убитата Кристина е открито ден преди рождения

...
Тялото на жестоко убитата Кристина е открито ден преди рождения
Коментари Харесай

Зловещо: Открили тялото на Кристина, натъпкано в багажник, ден преди...

Тялото на грубо убитата Кристина е намерено ден преди рождения ден на детето й, оповестява България Он Ер.

Жестокото ликвидиране на жена, чието тяло беше намерено в багажник на лек автомобил, е било поради персонален спор . Вече има и арестуван -34-годишният Калоян, който е бил неин сътрудник.Двамата са имали и връзка.Тя е споделяла на близки другари, че той я е тормозил, само че формален сигнал от нея не е подаван в Министерство на вътрешните работи.

Вчера сред 19-20 часа е намерено тялото на Кристина в столичния квартал " Захарна фабрика " край автосервиз.

Жената е била в неопределеност от 3 април.Станало е ясно, че е в неопределеност, защото е трябвало да отиде да вземе детето си от учебно заведение. Нейни близки са подали сигнал в 3-о Районно полицейско ръководство във вторник.Тя е била простреляна в багажник, който бил запечатан с полиуретанова пяна.

Кристина е оставила записка в бюрото си на работа с името на човек, който да потърсят, акосе случи нещо с нея.

" Миналата неделя видях Кристина, приказваха дори със снаха ми.Тя има момчена 9 години, през днешния ден то има рожден ден. Тя живееше с приемните си родители. От дребна я познаваме, добър човек беше, доста добър ", споделя непосредствен на фамилията.

" Имало е и други недоволства за тормоз.Преди 5-6 години мислех, че връзката им е завършила, само че, може бине е била, тъй като очевидно я е тормозил. Странно е, че колата с натрупа е оставена пред сервиза. Не имах вяра до последно, мислех, че е отвлечена и че всичко ще се оправи.

Той се свърза с мен в сряда, сподели, че е обезпокоен, защотопреди е осъждан за такова нещо и в този момент проверяват тъкмо него, а то си е имало индикации, а и жертвата си е споделила, че се тормози тъкмо от този човек ", сподели приятелят на обвинения.

По непотвърдена информация Калоян я издебнал преди служебно пътешестване. Той я умъртвил, натоварил тялото й в багажника на кола, която не е негова и я зарязал пред сервиз в София. Самият револвер мъжът взел от собствен непосредствен, написа " Стандарт ".

Междувременно отСофийска градска прокуратура оповестиха, че34-годишният Калоян К. е притеглен към наказателна отговорност запредумишлено ликвидиране по член 116, алинея 1, т. 9 от Наказателен кодекс. Мъжът езадържан за период до 72 часа.

Досъдебното произвеждане е формирано на 04.04.2023 година от 03 РУ-СДВР в изискванията на необходимост със съставянето на протокола за първо деяние по следствието и се води под управлението и надзора на СГП. Първоначално досъдебното произвеждане е формирано за похищение. На 06.04.2023 година в гр. София е намерено тялото на К. Б.

Обвинението е за това, че на 03.04.2023 година в гр. София, ул. „ Кукуш “ № 1, Калоян К. съзнателно умъртвил лице от женски пол с букви К. Б., като създал два изстрела с огнестрелно оръжие, като действието е осъществено преднамерено.

След преценка на материалите, събрани в началния стадий на следствието, наблюдаващият прокурор е стигнал до извода, че съществуват рационални учредения да се счита, че Калоян К. е направил закононарушението, за което е упрекнат, както и че е налице висока социална заплаха на действието и дееца, което постанова неговото задържане.

Предстои на 09.04.2023 година да бъде импортирано искане в Софийски градски съд за взимане по отношение на обвинения на мярка за неотклонение „ задържане под стража “./блиц.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР