Тя ще си партнира със Себастиан Стан, който ще влезе

...
Тя ще си партнира със Себастиан Стан, който ще влезе
Коментари Харесай

Мария Бакалова влиза в ролята на Ивана Тръмп в нов филм

Тя ще си партнира със Себастиан Стан, който ще влезе в ролята на Доналд Тръмп

Бургаската актриса Мария Бакалова ще взе участие в биографичен филм за някогашния американски президент Доналд Тръмп, оповестява Guardian. Бакалова, която беше номинирана за „ Оскар “, ще се превъплъти в ролята на починалата някогашна жена на Тръмп Ивана и ще си партнира с артиста от филмите на Marvel Себастиан Стан, който ще влезе в ролята на някогашния държавен глава.

Филмът ще бъде режисиран от иранеца Али Абаси и ще носи името „ Стажантът “ в чест на риалити предаването, в което Тръмп участваше преди години. Действието на лентата се развива през 70-те и 80-те години на предишния век и наблюдава пътя на някогашния президент на Съединени американски щати към превръщането му в нюйоркски заможен магнат, дружно с връзката му с Рой Кон – прословутият юрист, който стана наставник на Тръмп и по-късно беше отхвърлен за неетично държание, написа Телеграф.

Сценарист на кино лентата е журналистът и създател Габриел Шърман, чиято книга The Loudest Voice in the Room – биография на създателя на Fox News Роджър Ейлс – е приспособена в минисериала на Showtime през 2019 година, написа novini.bg.

В момента Тръмп е изправен пред 91 обвинявания в закононарушения в четири обособени наказателни каузи, както и необятно разгласено дело за машинация.

Maria Bakalova is set to play Ivana Trump in upcoming Donald Trump film " The Student. "
— Variety (@Variety)
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР