Тя е певица и телевизионер, води предавания и освен всичко

...
Тя е певица и телевизионер, води предавания и освен всичко
Коментари Харесай

„Самокритична съм и не обичам да правя неща, в които не се чувствам добра“: Алекс Раева разказва истории за успехи и провали

Тя е певица и водещ, води излъчвания и с изключение на всичко останало е доста занимателен човек с рядко възприятие за самоирония. Напоследък тя отвори нова глава в живота си – за провали и напредък, още веднъж със самоирония и в доста добра компания, описа тя в искрено изявление пред .

Алекс Раева и Мария Игнатова ще вършат личен подкаст , в който ще разискват най-различни настоящи и чисто човешки тематики.

За комедийния театър, в който споделя за своите неуспехи

„ Най-дивият интервал в живота ми беше в пубертета. Защото се усещах доста женствена, а в реалност бях едно трътлесто детенце, която нямаше общо с вътрешното си чувство. Тези крайности раждат доста комплекси, които в случай че не превърнеш в собствен позитив, в годините могат да те смачкат “, споделя Алекс.

„ Аз съм доста самокритична и не обичам да върша неща, в които не се усещам добра. Като дребна бях страхотна лъжкиня и феновете се забавляваха доста с тези истории. Оказа се, че когато в този момент беседвам с хората, познавали ме от това време, те всички са знаели, че неистина. Например историята за моето самоубийство пред майка ми с витамин C след една наша кавга. По това време в аптеките имаше няколко типа хапчета. Купих си блистерче с витамин C и го реалокирах в кутийка, с цел да не разпознае какво е.

Последва страхотна сцена – тръшкане, срутване по стената, дрънкане с кутийката с витамините. Реакцията на майка ми беше автентичен смях. Разбира се, имаше и други занимателни случки. Спрях да неистина, когато желаех да се сприятеля с едно доста готино момиче в учебно заведение. Отидох при нея и ѝ споделих: „ Искаш ли да бъдем приятелки? “ А тя отвърна: „ Ами не, не те одобрявам. Много лъжеш и имаш мустак. “ Цял живот ще съм ѝ признателна, тъй като тя ме отучи от лъжата и нещата ми потръгнаха. Такива са моментите на катарзис “, безапелационна е тя.

„ Това ми отвори апетита да пиша за неуспехите в живота по комичен метод. Благодарна съм на Оля и Краси от „ Оле, мале “. Те ме поканиха в този театър и ме предизвикаха да пиша, тъй като до момента не бях писала.

Аз несъмнено се озорих, а те пишат превъзходно. Трябва ми още опит, с цел да бъде комичен и самият текст. Аз мога да го изнеса на сцена и да се направя на смешник , само че самите ми текстове към момента не са задоволително мощни “, разкрива Алекс Раева.

За ролята на панелист в „ Маскираният артист “

„ Вървим към финала на най-мистериозното шоу, само че към момента има маски, които са мистерия за нас. Например в събота не успяхме да разпознаем артиста Владо Михайлов, който се криеше под маската на Самураят. „ Маскираният артист “ развива доста уменията за бърза реакция и това да сме по-забавни. Иначе аз обичам този екип и работя над 13 години с тях. Познаваме се единствено по погледите, а това възприятие на комфорт е доста прелестно. “

На какво я учи дъщеричката ѝ и какви свои страхове е преодоляла Алекс с нейната поява на бял свят, гледайте във видеото.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР