Тя е от Благоевград. И изумява всички. Защото спи само

...
Тя е от Благоевград. И изумява всички. Защото спи само
Коментари Харесай

Феномен! Вече 30 години благоевградчанката Катя Илиева живее без сън

Тя е от Благоевград. И изумява всички. Защото спи единствено два часа на нощ. Учените са безсилни пред феномена Катя Илиева, която живее към този момент близо 30 години без сън.

Феноменът не е обвързван с някакъв нечовечен случай, като загуба на непосредствен или злополука, което би било обяснимо при сходни случаи. Един прекрасен ден дамата чела до късно и заспала в два през ноща. След два часа се разсънва изцяло бодра и свежа. От тогава, към този момент повече от 30 години, Катя заспива тъкмо в два и става в четири. Нито минута по-рано или по-малко.,предава Стандарт.

Навремето Военномедицинската академия показали интерес към нея. Приемана е няколко пъти в неврологията, само че не разгадали тайната по какъв начин може, организмът да се въстанови с такава минимална доза сън. В последна сметка, невролозите стигат до заключението, че мозъкът и биоритмите й сами се настроили на някакъв анормален за индивида темп, който устройва организма й.

От години Катя съблюдава лична диета и поддържа тонус единствено с плодове и зеленчуци без никакво олио.

Другото занимание на Катя е билкарството и цветарството. Самата тя познава и употребява над 200 билки. В градинката си в с. Черниче отглежда над 40 сорта рози, в това число най-екзотичните.

Катя Илиева към този момент е привикнала с нетипичното си бодърствуване и нечовешкия си тонус. Себе си не вижда като феномен или неразбирателство на природата. “По-различна и имам опция да направя доста неща в живота си, за които елементарните хора нямат време ”, споделя за себе си дипломираната химичка.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР