Тя е на 47, но изглежда доста по-млада за възрастта

...
Тя е на 47, но изглежда доста по-млада за възрастта
Коментари Харесай

Хайди Клум - естествена красота на 47 - slava.bg

Тя е на 47, само че наподобява много по-млада за възрастта си. Като модел, който продължава да се снима в най-различни реклами и жури в „ Америка търси гений “, Хайди Клум би трябвало да бъде с безупречна визия. Пред обектива и на огромния екран тя постоянно наподобява в добра форма и е с доста грим, само че когато си отиде вкъщи, избира да остави кожата си да диша.

Релаксирайки с обичания мъж в градината, хубавицата сподели, че остарява с финес. Споделяйки свои фотоси без грим, тя за следващ път очарова своите почитатели в Instagram.

Макар че се оплака, че не може да влезе в старите дънки след изолацията, Хайди е невероятна със своя безоблачен тен и бански с скотски принт. Позирайки до мъжа си Том, който свири на китара, тя се снима със затворени очи, без никакъв грим на лицето. Макар и с леки бръчки, може да се каже, че лицето ѝ е съвършено за годините ѝ.

На различен кадър Клум театралничи с дребен кактус в ръце, като е докоснала нос до цвета му. Чрез него тя още веднъж демонстрира естествената си хубост.

Известната манекенка разкри и че до момента в който събира загар по бански, обожава да рисува. И сподели една от картините си – на цъфнало дръвче.

Преди няколко месеца звездата разкри пред Elle, че не излиза на открито без слънцезащитен крем. Макар и да има загар, тя наложително употребява подобен с висок фактор – 50. За да има здрава и еластична кожа, тя разчита на специфичен овлажнител, който е доста лек и попива в дълбочина.

„ Когато употребявам доста мазни кремове, ставам в пъпки. Този употребявам от години, тъй като не запушва порите “, изяснява моделът.

А с цел да поддържа стегнати ръцете си, Клум подвига гирички най-малко четири пъти седмично.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР