Турция обмисля нови мерки срещу COVID -19 от септември, като

...
Турция обмисля нови мерки срещу COVID -19 от септември, като
Коментари Харесай

Турция обмисля ограничения от септември

Турция обмисля нови ограничения против Коронавирус -19 от септември, като по всяка възможност ще бъдат избрани нови правила за наличието на имунизираните и неимунизираните лица на публични места, в офиси, университети, оповестява в. " Хюриет ".

Според изданието държавното управление не планува смяна в метода си към пандемията по време на туристическия сезон. Новостите се чакат след средата на септември, само че не се планува връщане на възбраните за излизане на открито и предходните ограничения. До момента Турция е ваксинирала изцяло 35,1% от популацията си, като са сложени 76 милиона дози от имунизациите против ковид.

Сред разновидностите, които се обмислят за студентите да вземем за пример, е изискване за PCR тест или онлайн образование за неимунизираните. Задължение за PCR тест един път на два дни се планува също и за чиновниците в държавната администрация, които не са ваксинирани. Тестът ще бъде безвъзмезден. Разделение на имунизираните от неимунизираните се обмисля и за хората, които желаят да влязат в закрити публични пространства.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР