Турският президент Реджеп Тайип Ердоган в речта си във вторник

...
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган в речта си във вторник
Коментари Харесай

Ердоган: Ние спасяваме животи в Егейско море, гърците давят имигранти

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган в речта си във вторник продължи да популяризира подправената изразителност, която разви в залата на Общото заседание на Организация на обединените нации по отношение на протичащото се в Егейско море с незаконните имигранти, оповестява. Турският президент още веднъж съобщи: „ Виждаме по какъв начин гръцки кораби давят почтени в Егейско и Средиземно море. Чухме ли нещо от света?

„ Нашите фрегати форсират, откриват ги и ги избавят от морето. Защото сме мюсюлмани. И изпълняваме условията на нашия ислямизъм ”, сподели още Реджеп Тайип Ердоган.

Тези груби изказвания на президента на Турция бяха направени в същата тирада, в която той се базира и на Кириакос Мицотакис, за който сподели: „ Гръцкият министър председател моли за помощ от Съединени американски щати. Срещу кого? Срещу Турция ".

" Каквото и да вършиме, ние постоянно ще създадем вярното нещо и сме подготвени да го създадем ", добави турският президент, обръщайки се към гръцкия министър председател и без да даде повече детайлности какво тъкмо има поради.

В същата тирада Ердоган се базира на превъзходството на Турция и по какъв начин тя се откроява със своята стопанска система, военните си качества и приноса си към филантропичните въпроси.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР