Туристите крадат идеи от хотелските дизайнери, за да разкрасят собствените

...
Туристите крадат идеи от хотелските дизайнери, за да разкрасят собствените
Коментари Харесай

Проучване направи връзка между ваканцията и ремонта у дома

Туристите крадат хрумвания от хотелските дизайнери, с цел да разкрасят личните си жилища. Изследване на търсачката за хотели Booking.com сподели, че при завръщане вкъщи над половината от пътешествениците изпитват предпочитание да обновят мебелировката вкъщи, а една трета настояват, че са удължили престоя си поради стилния интериор на мястото, където са отседнали.
Компания Booking.com се допита до 19 хиляди пътуващи в целия свят, а от отговорите им се схваща, че над 70% от потребителите на търсачката избират да се настанят в обекти, мебелировката на които се разграничава доста от стила на личния им дом.

Над половината (51%) от хората, отсядали в обект с необикновен дизайн, са се прибрали с желанието да трансформират интериора на личното си жилище. Сред родените от средата на 80-те до началото на 21 в. процентът е 67.

Участвалите в анкетата са най-силно впечатлени от вътрешното оформление на пространствата в Хелзинки, Копенхаген, Айндховен, Грац и Милано. Една трета от интервюираните са споделили, че са очаровани от локалните цветове, тъкани и орнаменти, 32% са се въодушевили от до момента с непознатата просвета, а всеки пети желае да привнесе в дома си нещо от посетените музеи, галерии и други културни средища.

Ето по какъв начин пътуващите правят оценка аргументите, заради които избират невероятните интериорни решения през ваканцията си. За 54% това са нови усещания, 45% правят оценка срещата с непознатата просвета, 29% са удовлетворени, че сменят ситуацията, 15% търсят хрумвания за плануван ремонт вкъщи, също толкоз се радват на опцията да поживеят в конюнктура, която е несъответствуваща за всекидневието.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР