Туитър заведе дело срещу мултимилиардера Илон Мъск, с цел да

...
Туитър заведе дело срещу мултимилиардера Илон Мъск, с цел да
Коментари Харесай

Туитър заведе дело срещу Мъск, за да го принуди да финализира сделката за 44 млрд. долара

" Туитър " заведе дело против мултимилиардера Илон Мъск, за да го принуди да завърши договорката за 44 милиарда $, в сходство с предварителното съглашение, реализирано в края на април, предадоха международните организации.

Съдия от профилиран съд в щата Делауеър ще би трябвало да дефинира, дали мултимилиардерът може да се откаже от съглашението за придобиване на обществената мрежа, което планува обезщетение от 1 милиард $ при положение на отвод.

Адвокатите на платформата дефинираха тактиката на Илон Мъск за отвод от съглашението като " модел на непочтеност ". " Той се престори, че суспендира съглашението в очакване да се изпълнят имагинерни условия, не извърши задължението си да откри финансиране, наруши задължението си за дискретност и злоупотреби с поверителна информация ", прецизират те, представени от Франс прес.

Мъск и " Туитър " се подготвяха за дело от момента, в който мултимилиардерът разгласи, че се отхвърля от договорката, напомня Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР