Цялото отношение на управляващите към майките на деца с увреждания

...
Цялото отношение на управляващите към майките на деца с увреждания
Коментари Харесай

След яловия вот на БСП Нинова пак захапа Борисов заради майките на деца с увреждания

Цялото отношение на ръководещите към майките на деца с увреждания е в репликите: „ Да ми се махат от главата “ и „ Стига с тази една палатка “. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на разискванията на проекторешението на Българска социалистическа партия за анулация на лятната почивка на Народното събрание, съобщи „ Фокус “.

„ Две фрази сякаш демонстрират цялото ви отношение към казуса. Едното ви го спестих – то беше на премиера Бойко Борисов: „ Да ми се махат от главата “. Второто го чухме през днешния ден и тук, то беше: „ Стига с тази една палатка “ “, сподели Нинова, а мотив за репликата й бе изявлението на Вежди Рашидов от парламентарната естрада. По думите й това споделя всичко.

„ Палатката не е една, палатките са доста, не са единствено пред Народното събрание, а в цялата страна. Тези майки дадоха ясно да се разбере, че няма да се махнат от главата на премиера, тъй като се борят за живота на децата си. Няма накъде повече да отстъпват. Би ми се желало този спор и вашите причини да ги бяхме изнесли начело. Моля ви сътрудници, които се изказахте отсам, идете на 10 метра от Народното събрание и го кажете на майките. Тук ви е елементарно зад стените, нали “, съобщи водачът на Българска социалистическа партия.

По думите й към репликите „ Да ми се махат от главата “ и „ Стига с тази една палатка “ може да се добави репликата: „ Ще живеете със 138 лева, в случай че спрете да пушите “. По думите й това е имитация, изговорена от народен представител на ГЕРБ към човек с един крайник. Корнелия Нинова разясни, че става въпрос за безсърдечие.

Лидерът на Българска социалистическа партия продължи с популисткото говорене, като изясни, че тук идвала и огромната тематика - за какво Народното събрание е с неприятен рейтинг, като че ли депутатите от Българска социалистическа партия са някакви прелетни птички, които нямат нищо общо с имиджа на Народното събрание.

Нинова прикани ръководещите да опровергаят това чувство като гласоподават за анулацията на ваканцията на депутатите. „ Нашето надменност е причина за това отношение на хората към нас. Многократно сме поставяли този въпрос - политическата класа да се осъзнае и да почнем сами да се откажем от привилегии. Не сме ние от Българска социалистическа партия отговорни за това положение на българския парламент “, безапелационно съобщи Нинова. Всеки разумен човек обаче, надали ще одобри този мотив на аленият водач за състоятелен, имайки поради войнственото държание на депутатите от Българска социалистическа партия в Народното събрание, без значение от опитите им да се вършат на бранители на публичните и национални ползи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР