Цялостна програма, включваща осигуряване на безплатно жилище в различни градове

...
Цялостна програма, включваща осигуряване на безплатно жилище в различни градове
Коментари Харесай

Нарру предлага работа и дом във Варна за желаещите бежанци от Украйна

Цялостна стратегия, включваща обезпечаване на гратис жилище в разнообразни градове на страната, образование и опция за работа в структурата на компанията, предлага най-голямата верига заведения за хранене в България.  

От 9-ти март 2022 година е в деяние цялостна стратегия за пълноценно консолидиране на бежанци от Украйна, които желаят да станат част от екипа на Нарру Bar & Grill.

Програмата включва обезпечаване на гратис настаняване в София, Варна, Пловдив и Бургас и опция за работа на до 900 души, които според от желанията си и равнището на притежаване на български език могат да работят като сервитьори и хостеси или като готвачи, помощник-готвачи и опаковчици. Програмата включва и гратис образование и подготовка за всяка от позициите. 

" Във време на война повече от всеки път са нужни съответни дейности, с които да покажем съпричастност, заради което компанията ни взе решение да направи това, което е по силите ни, с цел да помогнем интензивно на бежанците от Украйна да намерят сигурност и опция да изградят нов живот  в тази извънредно тежка за тях обстановка "  каза госпожа Теодора Попова, изпълнителен шеф на Нарру Bar&Grill. 

Желаещите могат да се свържат с дирекция " Човешки запаси " на компанията, към която е основано особено звено за обслужване на бежанците от Украйна на телефон +359 88 4990913.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР