Цяло съзвездие от най-известните баскетболисти, актьори, певци и други звезди

...
Цяло съзвездие от най-известните баскетболисти, актьори, певци и други звезди
Коментари Харесай

Емоционално сбогуване на хиляди с Коби Брайънт в зала "Стейпълс сентър"

Цяло съзвездие от най-известните баскетболисти, артисти, артисти и други звезди от спорта и шоубизнеса се разделиха на прочувствена гала със починалия баскетболист Коби Брайънт, написа Ройтерс. Хиляди останаха и отвън залата, тъй като места в нея нямаше за всички.

Мемориалът в зала " Стейпълс сентър ", където Коби Брайънт игра през звездната си кариера, беше наименуван " Тържество на живота ". Сред главните фигури по време на речите и церемониите беше Ванеса Брайънт, брачната половинка на известния баскетболист, с която той беше от 17-годишна възраст.

Тя сподели на публиката, която включваше притежатели на огромни компании, родственици на Коби, както и други известни персони, че 13-годишната им щерка Джиана, която почина дружно с татко си, била " извънредно положително дете с богатства душа ".

" Той беше всичко, което имам ", сподели Ванеса, която беше с Коби през целия му живот и има 4 деца от него.

Певицата Бионсе откри мемориала с осъществяване, а речи държаха някогашният съотборник на Коби Шакил О`Нийл, огромната звезда на Лейкърс от 80-те Меджик Джонсън и считания за най-хубав състезател в историята Майкъл Джордън, който се разплака по време на спомените си за Коби и срещите им на игрището и отвън него. Речта на Въздушния трогна всички - можете да я видите и чуете най-долу в публикацията.

Сред публиката, наред с хиляди почитатели на " Лос Анджелис Лейкърс ", бяха Дженифър Лопес, Куин Латифа, Джими Кимел и Алиша Кийс.

" Заедно с Коби умря и част от самия мен. Почивай в мир, дребни братко. ", сподели Джордън през сълзи, до момента в който огромна част от цялостната зала плачеше с него.

Коби Брайънт почина на 41 години в злополука с хеликоптер край Лос Анджелис. Съпругата му заведе дело против компанията притежател на хеликоптера. Пилотът също беше измежду жертвите на тежкия случай.

В желае е маркирано, че водачът Ара Зобаян е пренебрегнал неподходящите условия за хвърчене, които са принудили даже полицията на Лос Анджелис да приземи за деня своите два хеликоптера. Компанията " Айланд Експрес Хеликоптерс " и водачът са " били длъжни да употребяват нужната нерешителност, което всеки безупречен водач би употребявал при сходни условия ". В желае също по този начин се добавя, че Зобаян не е направил оценка на изискванията, преди да вдигне хеликоптера във въздуха, нито е отменил полета, щом един път е видял гъстата мъгла горе. Компанията от своя страна е оторизирала полета, макар че е била наясно с рисковите условия за хвърчене. След случая " Айланд Експрес Хеликоптерс " спря да прави полети.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР