Откакто третият сезон на драмата от периода на Netflix Бриджъртън“

...
Откакто третият сезон на драмата от периода на Netflix Бриджъртън“
Коментари Харесай

Феновете на Бриджъртън се възмущават от „утежняващия“ избор на красота, докато зрителите на Netflix критикуват използването на фалшиви нокти и ботокс

Откакто третият сезон на драмата от интервала на Netflix „ Бриджъртън “ украси екраните ни предходната седмица, почтено е да се каже, че регентската тресчица обхвана целия свят Интернетът. Първата половина на дълго чаканата поредност се появи в колоса за стрийминг на 16 май и единствено за няколко часа се изстреля в листата на 10-те най-гледани излъчвания.

Продължавайки от мястото, където приключи втори сезон, третият вноската се концентрира върху самата лейди Уисълдаун, Пенелопе Федърингтън (в ролята на именитата Никола Кофлан) и нейната връзка с Колин Бриджъртън (Люк Нютон), до момента в който те минават през комплицираното пътешестване от другарство до нещо несъмнено по-нажежено.

Въпреки че постепенно разгарящата се романтика и комплицираните костюми очароваха почитателите, някои фенове бяха разсеяни от очевидни исторически грешки в хубостта, като звездите на шоуто се перчеха с всичко - от акрилни нокти и изкуствени мигли до по-трайни козметични усъвършенствания като „ ботокс “.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: С кого се с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР