В голяма, просторна стая в централата на здравната компания Philips,

...
В голяма, просторна стая в централата на здравната компания Philips,
Коментари Харесай

Как Philips проектира за пациентите и лекарите на бъдещето

В огромна, просторна стая в централата на здравната компания Philips, в холандския град Айндховен, група локални младежи съществено разискват по какъв начин да подобрят грижа за „ Робин “ — пациент на почти тяхната възраст, болен от апендицит.

Всяка стъпка от пътуването, от диагностицирането до възобновяване, е илюстрирана от генерирани от AI разкази. Но до момента в който сюжетът е утопичен, това е повече от просто една доброжелателна, само че в последна сметка наложителна форма на другарство с общността.

Philips се стреми да се допре до мъдростта на тази кохорта цифрови локални хора на възраст сред 13 и 15, с цел да му помогнем да премисли грижите и да разпознава технологии, които могат да подобрят преживяването на пациентите.

„ Правим това, тъй като, в случай че се срещаме с младежи, в действителност гледаме към бъдещето на опазване на здравето, ” споделя Питър Скилман, който е едвам осмият световен началник на дизайна в съвсем 100-годишната история на Philips. Той гордо демонстрира книга със фотоси на св...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР