Цяла смяна митничари и гранични полицаи, работещи на ГКПП Калотина,

...
Цяла смяна митничари и гранични полицаи, работещи на ГКПП Калотина,
Коментари Харесай

Спецакция на “Калотина“, цяла смяна митничари и граничари са задържани

Цяла промяна митничари и гранични служители на реда, работещи на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина ”, беше арестувана при акция на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата. Засега не се разкрива какъв е мотивът за акцията, само че по неофициална информация тя е целяла разкриването на корупционни практики. Разследващите пазят в загадка на какъв брой от арестуваните 30 души ще бъдат повдигнати обвинявания. 

Границата е затворена, а прекосяването в двете направления на граничния пункт „ Калотина ” краткотрайно е прекратено, оповестиха от „ Гранична полиция ”. Автомобилите, пътуващи към пункта, ще бъдат локализирани в регионите на Сливница и Драгоман. 

На граничния пунк към този момент пристигнаха главният прокурор Иван Гешев и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов. Те обаче не дадоха спомагателна информация по случая. 

Припомняме, че на 31-ви януари след акция в столичния квартал „ Слатина ” беше задържан някогашен началник на Агенция “Митници ” поради огромна пратка опиати. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР