Цветомир Петров с класическия отбор на Левски (най-доброто от 90-те

...
Цветомир Петров с класическия отбор на Левски (най-доброто от 90-те
Коментари Харесай

Левски спечели група Е на WINBET е-футбол лига

Цветомир Петров с класическия тим на Левски (най-доброто от 90-те години до наши дни) безапелационно завоюва група Е на WINBET е-футбол лига, откакто през вчерашния ден надигра в пряк дуел главния си съперник за първото място в групата Емил Киров, който играе със състава на Добруджа. Сините завоюваха мача с 3:0, с попадения на Иванов (8, 29 мин.) и Дембеле (75 мин.). Дербито беше излъчено нощес по Sportal TV, а без значение от резултата и двамата участници не престават във финалната фаза на електронното състезание по футбол на България, където ще играят най-хубавите 14 състезатели.

Във втория ефирен дуел на WINBET e-футбол лига, излъчен през вчерашния ден, Пирин (Гоце Делчев) на Валентин Джагълов отмъкна успеха с човек по-малко от Черно море на Илиан Близнаков. Домакините откриха резултата в 12-ата минута посредством Грозданов, а в самия завършек на първото полувреме Тусонджиев (44 мин.) означи и втори гол. Гостите от Варна бяха по-активния тим при започване на втората част от мача и Иса съумя да върне едно попадение в 50-ата мин. Малко преди 60-ата минута от дуела тимът на Валентин Джагълов остана с човек по-малко след пряк червен картон. Черно море обаче не съумя да се възползва от численото си преимущество и резултатът остана 2:1 до края на срещата.

WINBET е-футбол лига се провежда от „ Спортс Мениджмънт България “ и се излъчва извънредно от Sportal TV всеки работен ден от 21:00 часа и от 23:00 (или 11:00) часа през почивните дни. Повече информация за шампионата бихте могли да откриете на уеб страницата efootball.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР