ЦСКА загуби от Рилски спортист в четвъртия кръг на НБЛ,

...
ЦСКА загуби от Рилски спортист в четвъртия кръг на НБЛ,
Коментари Харесай

Росен Барчовски: Най-важното е, че дербито Левски – ЦСКА го има, дано няма глупости

ЦСКА загуби от Рилски състезател в четвъртия кръг на НБЛ, а ето по какъв начин разяснява провалянето треньорът на " армейците " Росен Барчовски. 

„ Поздравявам тима на Рилски състезател. Успяхме, в това си положение, в което сме сега да създадем мача забавен, да не се предадем, да стигнем два пъти съперника – и първото полувреме, и изключително второто, 5 минути преди края беше 2 точки (66:64). Там е липса на гард, ние нямаме характерен гард и това е видно за всички. Ще имаме, несъмнено. Липса на опит, централизация, отмалялост – има играчи с по 35-36 минути. Това нещо се оправя и ще го оправим. Има доста неща, които можем и в този тип да подобрим. Разбира се, нужен ни е Венци Петков, нужен ни е Брандън Йънг, нужен ни е здрав Алекс Симеонов, а не на сакат крайник. Ако всички тези неща се случат и работим съсредоточено, безрезервно и непретенциозно, ще изглеждаме по-добре. Въпреки всичко не може да се срамим. Аз поздравих тима в съблекалнята.
 Рилски наказа грешките на ЦСКА и продължи съвършения си ход в НБЛ Рилски наказа грешките на ЦСКА и продължи съвършения си ход в НБЛ
По периметъра ни сме единствено с млади и не доста опитни играчи, в това число и Дерил Оуенс. Въпреки звездния му мач като точки и той има академични години във втора дивизия и един сезон в Грузия. При високите играчи сме по-опитни. Младостта не е опрощение. Тези неща би трябвало да се изчистят. ", съобщи баскетболният експерт.
 Райли Оуенс: Трябва да надградим върху днешното си показване Райли Оуенс: Трябва да надградим върху днешното си показване
Селекционерът на мъжкия народен тим разкри и по какъв начин времето в паузата за предварителните европейски квалификации ще се отрази на клубния му отбор.

" Времето от прозореца за националния тим е доста значимо в доста аспекти. То е доста малко, а ние в този момент имаме и че почиваме идващия кръг, тъй че няма да се отрази по никакъв метод. За няколкото дни, в които няма да ме има, Дани Клечков, който към този момент е задоволително класен треньор, няма да има проблеми. "

Барчовски приказва и за Вечното дерби, което се завръща в българския баскетбол след 13-годишно неявяване. 

" Най-важното е, че дербито Левски – ЦСКА го има. Отборите са равностойни, не са слаби. Дано да успеем да напълним залата с баскетболни почитатели, да има хубава и спокойна атмосфера, да няма нелепости. Ако създадем това, ще бъде първият огромен триумф. Кой ще победи – не е от такова значение. “, приключи той. 

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР