ЦСКА - София ще направи всичко възможно да завърши един

...
ЦСКА - София ще направи всичко възможно да завърши един
Коментари Харесай

ЦСКА - София с поне един нов преди старта на подготовката

ЦСКА - София ще направи всичко допустимо да приключи един от входящите си прехвърляния преди старта на зимната подготовка. Както е известно, " армейците " се събират за медицински и функционални проучвания на 5 януари, а два дни по-късно е планувана и първата подготовка за 2023 година. Именно на нея би трябвало да участва и най-малко един нов футболист.

" Червените " работят доста интензивно на трансферния пазар, като се преглеждат няколко варианти, които да подсилят състава на Саша Илич. самият сърбин на няколко пъти разгласи, че не желае да се притеглят играчи, които няма да покачат качеството на тима. Затова и проектите на " Армията " са през зимата да бъдат взети двама класни футболисти, като при верните условия в " Борисовата градина " да дойде и трети. " Червените " имат сериозна потребност от укрепване най-много на позицията зад нападателя, както и в ядрото на защитата, където липсват скорост и умеене да се изнася топката. В клуба водят диалози с бразилски плеймейкър, който през миналата есен е бил част от водещ отбор в локалната Серия С. Бившият основен управител на отбора Стойчо Стоилов неотдавна бе в южноамериканската страна точно с цел да работи върху зимната селекция.
 Чуждестранен консорциум се интересува от ЦСКА - София Чуждестранен консорциум се интересува от ЦСКА - София
В началото на тази година селекцията закъсня, като двете попълнения Маурисио Гарсес и Браян Морено се присединиха към тима едвам по време на лагера в Турция. След това бяха заболели, а колумбиецът имаше и травма. Така подготовката им бе напълно нарушена. Саша Илич е безапелационен, че това не би трябвало да се повтаря, и е настоял пред управлението да бъде наясно със състава, с който ще разполага, преди заминаването за Белек на 16 януари.

" Тема спорт "

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР