ЦСКА-София се хвърля в атака срещу швейцарския в четвъртия си

...
ЦСКА-София се хвърля в атака срещу швейцарския в четвъртия си
Коментари Харесай

Акрапович хвърля двама в атака срещу Йънг Бойс

ЦСКА-София се хвърля в офанзива против швейцарския в четвъртия си мач от групите на Лига Европа. " Червените " имат потребност от победа, с цел да запазят шансове за продължение в шампионата. В момента тимът е на последно място в своята група с 1 извоювана точка, до момента в който водач е със 7. и Йънг Бойс пък са с по 4. Но с възможни победи над швейцарците и румънците, ЦСКА-София има действителни шансове за класиране преди последния си мач с " вълците " в Рим.

Очаква се новият треньор да заложи на двама нападатели като титуляри в офанзивата на " алените " в четвъртък. Това ще са и. В първия си мач отпред против за Купата на България босненецът пусна Али Соу и като сътрудници в предни позиции, само че няколко дни по-късно австралиецът бе освободен. Другият вид като сътрудник на Соу за четвъртък е, който може да играе и като крило и в центъра на офанзивата.

На вратата се чака дебют в евротурнирите да запише, който ще размени. Бразилецът не тренира пълноценно през последните две седмици, като съгласно някои клюки е прекарал ковид. В отбрана съвсем несъмнено ще се завърне капитанът, който до неотдавна лекуваше травма.

" България през днешния ден "
Лига Европа 4 кръг, четвъртък 26 ноември  ЦСКА-София 19:55предстои  Йънг Бойс
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР