ЦСКА-София гостува днес на Септември в среща от 11-ия кръг

...
ЦСКА-София гостува днес на Септември в среща от 11-ия кръг
Коментари Харесай

ЦСКА-София ще се съвзема срещу аутсайдер

ЦСКА-София гостува през днешния ден на Септември в среща от 11-ия кръг на Първа професионална лига. “Червените” имат отлична опция да се съвземат след загубата от Левски в предишния кръг като се изправят против един от новобранците от началото на сезона. Отборът от квартал “Красна поляна” е в тежка рецесия и записа 7 следващи загуби, като няма да е изненада, в случай че през днешния ден допусне още една.

На “Българска армия” одобриха много тежко загубата от Левски. Върху Нестор Ел Маестро се изсипаха тонове рецензии за представянето на тима. Затова за наставника е доста значимо през днешния ден да бъде реализирана безапелационна победа, с която за запуши устите на критиците си. В същото време обаче, в случай че “червените” създадат ново едва показване, това ще докара до сериозна рецесия. Така че те не могат да си разрешат сходно нещо.

В Септември обаче ситуацията е двойно и даже тройно по-тежко. Отборът по този начин и не може да спре пропадането си, което докара и до раздялата с треньора Николай Митов. На негово място бе подложен Христо Арангелов, който ще има сложната задача да търси успеха против “червените”.

Новият ментор не може да употребява през днешния ден санкции Аласан Диаби и контузения Владимир Николов. Най-вероятно той ще заложи на Янко Георгиев под рамката и Стоянов, Добрев, Бенга и Александър Георгиев. Чандъров и Тилев ще са двамата опорни полузащитници, а Галчев ще е в ролята на плеймейкър. Гади и Байду ще бъдат футболистите на двете крила, а Будинов ще е на върха на офанзивата.

Ел Маестро пък евентуално ще пусне в игра Стипица на вратата и манолев, Бодуров, Чорбаджийски и Секулич в отбрана. Малинов и Пинто ще са отбранителните халфове, а Десподов и Джеси ще оперират по крилата. Соу ще води офанзивата, а зад тила му ще работи Жоржиньо.

Първа професионална лига, 11 кръ г:

СЕПТЕМВРИ - ЦСКА-СОФИЯ

Вероятни сформира:

СЕПТЕМВРИ: Я. Георгиев, Стоянив, Добрев, Бенга, А. Георгиев, Чандъров, Тилев, Галчев, Байду Гади, Будинов

ЦСКА: Стипица, Секулич, Чорбаджийски, Бодуров, Манолев, Малинов, Пинто, Жоржиньо, Десподов, Джеси, Соу

Стадион: “Васил Левски”, София
Съдия: Георги Давидов
Начало: 17:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР