ЦСКА работи усилено по зимната си селекция, като отново е

...
ЦСКА работи усилено по зимната си селекция, като отново е
Коментари Харесай

Спрягат още един чужденец за ЦСКА

ЦСКА работи интензивно по зимната си селекция, като още веднъж е насочил взор към Норвегия. През предишния сезон " армейците " привлякоха от скандинавската страна халфовете Джонатан Линдсет и Тобиас Хайнц, а в този момент се интересуват от още един халф от там. Според информация на локалното издание Adresseavisen водещ български клуб следи изкъсо обстановката към 25-годишният футболист на Розенборг Олаус Яир Скарсем. Между двата лагера даже към този момент са извършени предварителни диалози и не е изключено скоро да се стигне до съответна оферта. Проверка на " Тема Спорт " сподели, че въпросният клуб е точно ЦСКА.

31-кратните първенци сигурно ще подсилят халфовата си линия през зимата. Те се интересуват от някогашния си футболист Жанио Бикел, който игра и под управлението на Нестор Ел Маестро, а сега пази цветовете на турския Газиантеп, като е записал 9 турнирни мача и 2 участия в шампионата за купата. 

Олаус Скарсем е младеж на Розенборг, като има два интервала чартърен в Ранхайм и Кристиансунд, а в последните две години и половина е с съществена роля в най-титулувания норвежки отбор. През миналата акция записа 19 участия с 2 гола и 3 асистенции, въпреки че в нейното начало лекуваше травма, само че грандът от Тронхайм не се показа приемливо и приключи шампионата едвам на девета позиция. 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР