ЦСКА 1948 и Левски завършиха 2:2 в първия мач от

...
ЦСКА 1948 и Левски завършиха 2:2 в първия мач от
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 и Левски си вкараха четири гола за 2:2

ЦСКА 1948 и Левски приключиха 2:2 в първия мач от първата шестица на плейофите. За алените голове вкараха Ивайло Чочев и Парвизджон Умарбаев при започване на всяко полувреме. За сините сред тях бяха бразилците Рикардиньо и Уелтън.

С ремито се резервира разликата сред двата отбора от пет точки. Червените са трети, сините – четвърти. Те имат и две точки задатък пред Черно море, който на следващия ден гостува на.

Мачът се игра на подгизналия терен от проливния дъжд на стадион „ Витоша “ в Бистрица. В състава на Левски се завърнаха изтърпелите наказване Филип Кръстев и Андриан Краев. Треньорът на домакините Тодор Янчев пък върна измежду титулярите Ивайло Чочев, Сидклей и Марио Топузов.

Именно Чочев вкара за 1:0 още във втората минута. При центриране от корнер голмайсторът беше изтърван от Сонко Сундберг и осъществя с глава. Това беше 20-и гол за халфа от началото на сезона.

Левски натисна и изпусна два шанса да изравни, преди въпреки всичко да направи 1:1. Андриан Краев стартира офанзива отляво, топката стигна до Ивелин Попов, който изведе Рикардиньо и той преодоля вратаря Даниел Наумов. В 25-минута Попов спря топката на Филип Кръстев, който центрира, а на задната греда Уелтън с глава осъществя за 1:2.

В 35-ата минута Левски можеше да вкара и трети гол. Вратарят Наумов се подхлъзна на подгизналия терен и не съумя да почисти топката, която попадна у Ивелин Попов. Той стреля, само че ударът му беше блокиран от Елитон.

В 47-ата минута при контраофанзива на Левски Кръстев подаде на Роналдо, а ударът на бразилеца бе избит от Наумов в корнер. В идната офанзива ЦСКА 1948 изравни. Александър Колев центрира, Марио Топузов върна пред вратата и Умарбаев вкара за 2:2.

До края алените имаха два шанса за нов гол, а сините – един, само че повече попадения нямаше.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР