Цивилен от американските военновъздушни сили бе обвинен в разкриване на

...
Цивилен от американските военновъздушни сили бе обвинен в разкриване на
Коментари Харесай

Цивилен от американските ВВС обвинен в разкриване на тайни в сайт за запознанства

Цивилен от американските военновъздушни сили бе упрекнат в откриване на класифицирана информация, обвързвана с защитата, която той споделил пред жена, с която се срещнал в задгранична платформа за онлайн запознанства, съобщи Ройтерс, като се базира на министерството на правораздаването на Съединени американски щати.

Шейсет и три годишният Дейвид Франклин Слейтър е бил арестуван в щата Небраска предишния петък по три обвинявания и през днешния ден би трябвало да се яви в съда.

Според обвинителния акт Слейтър е обвинен, че е предавал класифицирани материали посредством е-поща и онлайн известия за войната сред Русия и Украйна на разположение, представящо се за жена, живееща в Украйна. Въпросното лице, което назовава Слейтър собствен " скришен сътрудник " и " скришен любовен осведомител ", не е разпознато по име в обвинителния акт.

Слейтър, подполковник от запаса на американската войска преди да постъпи на работа като граждански във военновъздушните сили, е бил назначен в Стратегическото командване на Съединени американски щати във военновъздушната база Офът в щата Небраска, добавя американското министерство на правораздаването.

Ако бъде приет за отговорен в правосъдния развой против него, Слейтър може да получи до 10 години затвор по всяко от трите обвинявания.

Българска телеграфна агенция
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР