Церемонията по връчването на наградите Оскар ще изглежда като филм

...
Церемонията по връчването на наградите Оскар ще изглежда като филм
Коментари Харесай

Церемонията по Оскарите на 25 април ще изглежда като филм

Церемонията по връчването на премиите " Оскар " ще наподобява като филм и маските срещу ковид ще имат основна роля в него. Това оповестиха продуцентите на шоуто и дадоха обещание видоизменение на филмовото събитие.

По-голямата част от гала за връчване на премиите на 25 април ще се организира не по нормалния метод в театрална зала с над 4000 посетители, които са водещи имена в кино промишлеността, а в гарата " Юниън стейшън “. Това е една от най-обичаните здания в Лос Анджелис, издигната в жанр ар деко и послужила за фон в голям брой кино продукции, в това число " Блейд рънър " и " Пърл Харбър ", написа БНР.

Това, което ще се случи на церемонията, няма да наподобява на нищо, което е правено преди, даде обещание на конференция режисьорът Стивън Содърбърг, който е един от тримата продуценти на събитието.

Речите на спечелилите няма да бъдат ограничавани както до момента до 45 секунди. Вместо това „ ги окуражихме да опишат история, да кажат нещо персонално “, изясни Содърбърг.

Запитан какви маски ще бъдат употребявани, режисьорът мистериозно уточни, че маските ще играят значима роля в историята.

За да приготвят събитието, продуцентите са се съветвали с епидемиолози, с които Содърбърг е работил преди 10 години при основаването на кино лентата " Заразяване “. В него рисков вирус поразява целия свят сходно на ковид сега.

Сред звездите, които ще афишират спечелилите в категориите, ще бъдат Харисън Форд и Брад Пит. Те ще играят себе си или някаква версия на себе си, изясни Содърбърг.

На церемонията ще следим също и какво ще се случи с българката Мария Бакалова , която е номинирана в категорията за най-хубава актриса в поддържаща роля за присъединяване си в " Борат 2 ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР