Много кучета са избегнали смъртта на косъм, след като са

...
Много кучета са избегнали смъртта на косъм, след като са
Коментари Харесай

Предупреждение към собствениците на домашни любимци, след като кучетата започнат да се държат като „пияни“ след подозрение за отравяне в природен резерват

Много кучета са избегнали гибелта на косъм, откакто са били отровени от хипотетичен канабис в естествен резерват.

Алби, тригодишното Джак-а-Пу, беше откарано по неотложност при ветеринар от собственичката Мишел Скот, 45, когато стартира да се люлее и зениците му ненадейно се разшириха, откакто го разхождаше Местен естествен резерват Чери Орчард в Диглис, Уорчестър, предишния четвъртък.

Мишел, професионален дресьор на кучета, заподозря отравяне с канабис и заведе Алби на ветеринар, който се съгласи с нейната диагноза. На болното кученце беше сложена капкова система и му беше даден въглен, с цел да подреди стомаха му.

След напрегнати 48 часа Алби се възвърне. Но Мишел в този момент приканва другите притежатели на кучета да бъдат наясно с признаците на това евентуално смъртоносно отравяне.

Запаси Ветеринарите в Уорчестър споделят, че са лекували няколко кучета, погълнали „ токсично вещество “ в известния естествен резерват. Мишел сподели: „ Случва се много постоянно на кучетат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР