Меган Маркъл и принц Хари бяха предупредени за два резултата“,

...
Меган Маркъл и принц Хари бяха предупредени за два резултата“,
Коментари Харесай

Меган Маркъл и принц Хари предупредиха за „два резултата“, ако тя продължи да го засенчва

Меган Маркъл и принц Хари бяха предизвестени за „ два резултата “, в случай че херцогинята продължи да засенчва херцога.

Херцогът и херцогинята на Съсекс неотдавна направиха заглавия по време на високопоставеното си посещаване в Нигерия, предизвиквайки спекулации, защото някои наблюдаващи означиха, че Хари наподобява „ обезпокоен “, до момента в който Меган наподобява е откраднала светлината на прожекторите. Това бележи първата публична интернационална изява на дуото след трагичното им овакантяване на кралските отговорности преди четири години, следвайки деликатно завръщането на Хари в Обединеното кралство за годишнината от Игрите на Invictus.

Кралският коментатор Дънкан Ларкомб показа с ДОБРЕ! че на 39 години Хари наподобява комфортно „ свири втора цигулка “ след по-доминиращата си брачна половинка Меган, на 42 години. „ Меган е доста мощен темперамент, доста устремена, извънредно амбициозна и това са характерностите, които значат, че тя съвсем постоянно неизбежно ще засенчи Хари и ще притегли вниманието от него “, об...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР