ОСТИН, Тексас (AP) — Федерален съдия блокира администрацията на Байдън

...
ОСТИН, Тексас (AP) — Федерален съдия блокира администрацията на Байдън
Коментари Харесай

Съдия блокира администрацията на Байдън да наложи ново правило за проверка на миналото на продажбите на оръжие в Тексас

ОСТИН, Тексас (AP) — Федерален арбитър блокира администрацията на Байдън да наложи ново предписание в Тексас, което изисква търговците на огнестрелни оръжия да ревизират предишното инспекции на купувачи на изложби за оръжия или други места отвън физическите магазини.

Решението на американския областен арбитър Матю Качмарик, назначен от някогашния президент Доналд Тръмп, пристигна преди правилото да бъде постановено резултат понеделник. Заповедта също по този начин не разрешава на федералното държавно управление да наложи правилото против няколко групи за правата на оръжие, в това число притежателите на оръжие в Америка. Това не се отнася за Луизиана, Мисисипи и Юта, които също бяха част от делото.

„ Ищците разбираемо се притесняват, че тези презумпции ще провокират цивилен или наказателни наказания за държание, счетено за законно през вчерашния ден “, сподели Качмарик в неговото решение.

Федералното бюро за алкохол, тютюн, огнестрелни оръжия и експлозиви отхвърли коментар. Министерството на правораздаването не отговори ведна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР