Централният защитник на ЦСКА - Християн Петров, говори след победата

...
Централният защитник на ЦСКА - Християн Петров, говори след победата
Коментари Харесай

Християн Петров: Ще се борим със зъби и нокти за титлата

Централният бранител на ЦСКА - Християн Петров, приказва след успеха на " алените " против Пирин в последната другарска среща на отбора преди подновяването на шампионата. 

" Чувствам се доста добре, подготвен физически и душевен, чакам с неспокойствие първите мачове ", показа бранителят.

" Колкото пвоече упражняваме и играем мачове, толкоз повече се нагаждаме към схемата на игра и тактическите насоки на треньора ", добави Петров, който стартира като титуляр против " орлетата ".

" Мисля че сме в най-хубавата форма, която можем да бъдем. Изкарахме една хубава подготовка в Турция, преди този момент бяхме и тук 10 дни "

" Ще бъде много мъчно, въпреки всичко Лудогорец е доста добър тим. Трябва във всеки мач да даваме 100% от себе си. Има много мачове, не може да знаем какво ще се случи, само че даваме заричане на почитателите, че ще се борим със зъби и нокти ", показа Петров по отношение на битката за купата.

" Липсваха ни, ще бъде по-лесно с тях зад нашия тил ", добави той за отменянето на протеста на някои " червени " ентусиасти.

" Ние сме привикнали, нагаждаме се по метеорологичните условия и няма значение ", отговори бранителят за студеното време, което се задава. 

" Да чакат себераздаване и се надяваме дружно да стигнем до купата ", Християн Петров изпрати известие към почитателите на отбора. 
 

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР