Цената на Биткойн се наскоро се покачи до най-високата си

...
Цената на Биткойн се наскоро се покачи до най-високата си
Коментари Харесай

Биткойн достигна връх за 2023г. – Ето как халвингът ще повлияе на цената

Цената на Биткойн се неотдавна се повиши до най-високата си стойност през 2023 година Освен това наскоро беше преминат значим стадий от пазарния цикъл на токена, което накара анализаторите да предвиждат опцията за нов рекорден връх.

На 29 ноември доближиха връх от $38,350 по данни на CoinMarketCap, отбелязвайки най-високата си стойност от началото на 2022 година, т.е. преди повече от 18 месеца.

Значителна вероятност за пазарния цикъл на BTC се появи от разбора на “CryptoCon ” на 28 ноември, който го разгласи за “ “.

Според тази вероятност всички пазарни цикли се въртят към датата на първичното халвинг събитие на BTC на 28 ноември 2012 година

Всеки четиригодишен пазарен цикъл на Биткойн е сегментиран на етапи: струпване (зелено), определяне на обективна стойност и подготовка (синьо), бичи пазар и пик (червено) и мечи пазар (оранжево).

Въз основа на тази доктрина всяка фаза на цикъла се е въртяла към почти 21 дни преди или след 28 ноември. Фазата на струпване е завършила, преминавайки в синята фаза, съгласно наблюденията на анализатора.

Той предвижда, че през тази “ ” се чака цената да се задържи към медианната стойност от $34,500.

Освен това прогнозите включват предстоящ ранен връх, почти +/- 21 дни от 9 юли 2024 година, и прогноза за нов исторически връх към края на ноември идната година.

Друг анализатор, “Mr. Anderson ”, акцентира историята на Биткойн при прекосяване над 75 на седмичния RSI, като означи, че това се е случвало четиринадесет пъти, а петнадесетият се случи “ “.

“ “, означи той, наблягайки смисъла на наблюдението на инерцията.

Едновременно с това анализаторът “ ” очакваше иден пробив, заявявайки, че съгласно него “ “.

“ “, добави той, “ “.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР