Целта е детето да бъде изведено извън семейството, противопоставено на

...
Целта е детето да бъде изведено извън семейството, противопоставено на
Коментари Харесай

Милена Виденова, БРЦК: Истанбулската конвенция е катастрофа, искат да разрушат децата и семействата

”Целта е детето да бъде изведено отвън фамилията, опълчено на родителите си. Детето да взема решение единствено, че може да прави каквото си желае, без значение, че съдът е постановил до 18 години то да не взема решение единствено. Има проблем и той е заложен в самата спогодба, където се споделя, че пол е обществената персона, това което човек си избира да бъде, а не по този начин както се е родил. ”

Това съобщи Милена Виденова от Българския наставнически централен комитет (БРЦК), който ще вземе присъединяване в инициативния комитет за осъществяване на референдума по отношение на джендър идеологията, проведен от Българска социалистическа партия.

В ефира на БСТВ тя уточни, че конвенцията има за цел да унищожи познатите обичаи. „ Свързани с религия- християнска или мюсюлманска, фамилията и стандартите, позицията на майката, бащата и детето ”, изясни Виденова.
Виденова съобщи, и че посредством Истанбулската спогодба се пробват да вършат внушения на децата подсъзнателно. „ Това, което се пробват да създадат сега е под привидна приемливост, децата да знаят, че има разнообразни родители, разнообразни фамилии. Това е злополука, до тук всичко унищожиха, остана ни единствено фамилията и децата. Започват да ги питат, по какъв начин се усещаш, за какво питаш едно дете по какъв начин се усеща, то е дете. ”, сподели тя.
„ Аз не мога да схвана, за какво е този напън, за какво тези европейски партии не престават да натискат в случай, че има решение на Конституционния съд. И да благодарим и на Върховният касационен съд, който излезе с прелестно решение и забрани определянето на полове в България. ”, уточни Виденова.
По тематиката има и мнение на Българска православна черква и на Главното мюфтийство. ”Хората споделят категорично- разрушават се безусловно неразрушими обичаи, морални правила и връзки, които не би трябвало да бъдат разрушавани, само че тъкмо това става с тази спогодба. ”,заяви тя.

Виденова разяснява и недоволството, което прерасна в митинг, част от стачкуващите, даже нарекоха решението на съда- трансфобско. „ В събота ще има мини-прайд, който е под надпис „ Патриотите ни убиват ”. Традициите ги убиват, нашите обичаи, нашите предубеждения. Точно това, за което предизвестява и Главното мюфтийство- ще бъдат разрушени обичаи и полезности.
„ Предвид идните избори, с цел да се опитаме да предотвратим сходни нападения се събираме на 25 февруари наставнически организации, които считаме да обсъдим законодателството. Как ние бихме могли да противодействаме. По отношение на закона за домашното принуждение в случай че нямахме безапелационната поддръжка на на Корнелия Нинова и Българска социалистическа партия закона за домашното принуждение на Истанбулската спогодба щеше да влезе в действие. ”, напомни Виденова.
Според нея погрешно конвенцията се пробва да разшири обсега на другите. „ Педофилите също са разнообразни. Насочено е към децата ни, да бъдат спокойни, когато един чичко ги харесва, тъй като това е просто обич, както е техния слоган. Достатъчно съм толерантна, само че към това няма по какъв начин да бъда. ”,коментира тя.
Организацията „ Български наставнически централен комитет ” слага и задача на идващото Народно заседание, да създадат указател на педофилите и отбрана на фамилиите и децата.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !   
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР