Целият народ трябва да разбере, че ни очаква къртовски труд,

...
Целият народ трябва да разбере, че ни очаква къртовски труд,
Коментари Харесай

Борисов от Русе: Когато има война, светът е разделен на две - ние сме от бялата страна

" Целият народ би трябвало да разбере, че ни чака непосилен труд, с цел да се измъкнем от този неприятен сън две години ", сподели в Русе ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с членове и симпатизанти.

" Сигурно ще се оправим, само че би трябвало народът да бъде обединен и да разбере по какъв начин са го измамили. Ако не го разбере, след зимата към този момент няма да има оправяне. България е преживявала войни, плащала е репарации, няма да изчезне България. Ще се стегнем и ще се измъкнем ", добави Борисов.

Той не спести рецензии към предходните ръководещи, които са нии вкарали, по думиите му, " единствено за 6 месеца " в жестока икономическа рецесия. Борисов подчертава върху цената на горивата и обедняването на българите.

" Минус 36,2 милиарда. Ако народът изрично не ги в профил от ръководството, аз ви давам обещание, че тези ще създадат дълга по 50 милиарда. И ще забравите не за мостове, не за автомагистрали. Как ще си стегнете колана, не знам. Казвам го с болежка и угриженост ", означи Борисов.

" Кой позволи да вдигнат тока на бизнеса, с цел да се оправдаят с повдигането на цената на хляба? Те ни плашеха с продоволствена рецесия, а в този момент нашите производители на жито, царевица, ечемик - не могат да си продадат продукцията. Тока го произвеждаме ние, слънчогледовото семе българско... Откъде пристигна тая рецесия?! И по този начин е във всяка една област ", означи водачът на ГЕРБ.

Той цитира служебния министър Шишков, който преди ден съобщи: " Който е спрял " Хемус ", това е идиотия. Значи Кирил и Асен са идиоти. Не го споделям аз ", вметна Борисов.

Борисов разяснява и войната в Украйна и във връзка последното решение за частична готовност в Русия.

" Това, което доста наши симпатизанти ме питат - за какво си толкоз внезапен съм Путин. Той ни плаши с оръжия, нуклеарна война, атакува Украйна. Дори нещо да не му е харесало, има толкоз доста интернационалните организации - можеше да ги предложения, да видят. Така че, няма по какъв начин да не съм внезапен. Ние поддържаме силите на Европейски Съюз и НАТО и сме безапелационни. Да, уверен съм, че съветският народ няма виновност. Но този, който ги управлява, е отговорен. Това е експанзия и тя би трябвало да бъде спряна неотложно! ", отсече Борисов.

" Когато има война, светът е разграничен на бяло и черно, ние сме от бялата страна ", заключи водачът на ГЕРБ. 

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР