Трябва да се търси баланс. Пемиерът Бойко Борисов и министър

...
Трябва да се търси баланс. Пемиерът Бойко Борисов и министър
Коментари Харесай

Ангелкова се изнерви: Не разбирам защо цяло лято се говори само за Слънчев бряг

Трябва да се търси баланс. Пемиерът Бойко Борисов и министър Нено Димов се пробват да реализират тъкмо това. Трудно ще е да се извърши решението на съда, с цел да не заплаща страната наказания и да се защитят ползите на хората, само че имам вяра, че ще се оправим. Това сподели в студиото на БТВ министърът на туризма Николина Ангелкова във връзка проблема за предпазена зона " Комплекс Калиакра ". " Очакванията ни за растеж в туризма се оправдават.

Към момента страната ни е посетена от 3,3 млн. непознати туристи. С дребни крачки вървим в верния път. Не знам за какво цяло лято приказваме единствено за Слънчев бряг. Само предходната година в курорта са осъществени над 5,5 млн. нощувки. Приходите предходната година от туризъм са 6 милиарда лв., като 1 милиарда са от Слънчев бряг. Този курорт е избран за развлечение, което е процедура и в доста други страни ", даде образец тя. Министър Ангелкова разяснява и тематиката за измамата за закупуване на подправени ваучери за пътешестване с туристическата компания " Мадес груп”, посредством онлайн платформата " Травел базар”, посредством която бяха ощетени десетки жители.

" Искаме да попитаме министър Ангелкова за какво този уебсайт продължава да работи и да мами хората? Подали сме тъжби до КЗП и няма никаква реакция. Защо тези хора получават заплати от нашите налози, откакто не си правят работата? Ясно е, че ние няма да си получим назад парите, само че най-малко други хора да не бъдат мамени ", зададоха въпроси излъгани жители.

" Знаем за този проблем, който е доста противен и сме алармирали неотложно КЗП, които се занимават с неточни туроператори. Веднага, откакто изляза от студиото, ще ревизира какво се случва и за какво този уебсайт работи още. " Мадес " нямат даже застраховка, която е наложителна. Призовавам жителите да ревизират за тези неща на уеб страницата на министерството. Там информацията е изцяло налична.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР