„Трябва да изчистим името на спорта, въвеждаме драконови мерки. Ще

...
„Трябва да изчистим името на спорта, въвеждаме драконови мерки. Ще
Коментари Харесай

Министър Илиев: Въвеждаме драконови мерки в спортното министерство

„ Трябва да почистим името на спорта, вкарваме драконови ограничения. Ще разпишем нови правила в договорите за финансиране за цялостна бистрота и отчетност за разходването на обществените средства. Все отново това са пари на данъкоплатците.”Това съобщи спортният министър Димитър Илиев в ефира на Нова телевизия.

" Има човек, взел рушвет, той е арестуван. Води се следствие сега. Работил е като основен специалист. "

„ Бях сюрпризиран с новината на летището в Истанбул, когато се прибирахме от Азербайджан. Ние не толерираме корупцията, и в случай че някой си е разрешил да се изкуши, тези неща към този момент няма да са вероятни и ще се понесат последствия”, разяснява той.

Министърът е изискал повече информация по случая от прокуратурата. Той посочи, че познава задържаните. „ В първия ми работен ден минах през всички стаи, с цел да се срещна с екипа. Не съм ги познавал преди да стана министър.”

„ Бъдете сигурни, служителят, заловен с парите, ще бъде отхвърлен още на следващия ден. По закон, с цел да бъде уволнен дисциплинарно, би трябвало да има решение на съда или прокуратурата. Със сигурност този човек няма да се върне повече в ММС”, акцентира още той.

„ Важно ми е да работя почтено, транспарантно и намерено, защитавайки публичния интерес, осигурявайки най-хубавите условия за спортистите”, сподели още министърът.

Снимка: БГНЕС

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР