Трогателният и старателно обмислен жест на загрижена майка - да

...
Трогателният и старателно обмислен жест на загрижена майка - да
Коментари Харесай

Майка трогна с мил жест пътниците в самолет

Трогателният и усърдно премислен жест на загрижена майка - да раздаде 200 подаръчни пликчета на пасажерите в аероплан, се популяризира всеобщо от потребителите в обществените мрежи, написа в. "Дейли остарял ".

Разтревожена, че по време на първия си полет със аероплан бебето ѝ ще хленчи непрекъснато и ще тормози останалите пасажери, дамата решила да направи опит да ги умилостиви.

За задачата съобразителната родителка приготвила 200 дребни подаръчни пликчета, съпроводени от записка, обясняваща обстановката.

Един от пасажерите снимал трогателната демонстрация на дамата и фрагментите към този момент се популяризират във Фейсбук. Една от фотосите, направени от Дейв Корона, който пътувал със същия полет от Сеул, Република Корея, до Сан Франциско, Калифорния, демонстрира обяснителната записка, написана от името на бебето.

Тя гласи: "Здравейте, аз съм Джунву и съм на четири месеца. Днес отивам в Съединени американски щати. Малко ми е нервно и обезпокоеното, защото това е първият полет в живота ми, което значи, че е допустимо да рева или да подвигам повечко звук. Ще се опитам да вардя тишина, само че не мога да обещая. Моля да ме извините. Мама е подготвила за вас дребни подаръчни пликчета. В тях има бонбони, бисквити и слушалки за уши. Наслаждавайте се на пътуването. Благодаря ".

Дейв не крие, че жестът го трогнал доста, изключително като се има поради, че по време на целия полет бебето не е "изцвърчало " нито един път.

“Please use them when it's too noisy because of me”: Thoughtful mother hands out 200 bags of candy and earplugs to fellow plane passengers in case her baby cries on board - https://t.co/d3FyvB3Eqj pic.twitter.com/IhBs6TyS01
— Parent-Posts (@prntpsts) 26 февруари 2019 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР