Триумфално завръщане на боксовия ринг направи Тервел Пулев, след като

...
Триумфално завръщане на боксовия ринг направи Тервел Пулев, след като
Коментари Харесай

Страхотен Тервел Пулев не остави шанс на Коста Меса

Триумфално завръщане на боксовия кръг направи Тервел Пулев, откакто победи изрично американеца Джоел Ходжгрийн на галавечер в Коста Меса, Калифорния. Три рунда бяха задоволителни на българина да пречупи противника си. В края на третата част Пулев нанесе тежки удари в главата на Ходжгрийн, които го пратиха в нокдаун. Преди да стартира четвъртият рунд от ъгъла на американеца размахаха бялата забрадка и по този начин Пулев се поздрави с успеха, която е 17-а в кариерата му, от тях 14 са с нокаут, а българинът има и една загуба.

ПЪРВИ РУНД

Срещата стартира с хубаво кроше с лявата ръка на Тервел Пулев, а по-късно българинът получи забележка от рефера за забранен удар. На няколко пъти Ходжгрийн наведе главата си, само че по този начин и не бе предизвестен от съдията. В края двамата си размениха по един удар. Рундът имаше изследователски темперамент, само че въпреки всичко с преимущество за Пулев.

ВТОРИ РУНД

Тервел стартира с ляв прав удар в главата на противника. Ходжгрийн е прекомерно въздържан и се пробва да употребява хитрости, за които реферът си затваря очите. В края обаче американецът бе разтърсен от поредни ляв и десен удар на Тервел. Ходжгрийн падна даже, само че това бе изтълкувано като избутване.

ТРЕТИ РУНД

Забележката към Ходжгрийн за непрекъснатите приклякания най-сетне е реалност. Тервел нанася тежки удари в тялото на противника. Чудесна композиция от ляв и десен удар в главата на американеца води до нокдаун. Дясното кроше бе убийствено и Ходжгрийн размаха бялата забрадка, откакто щабът му реши, че няма никакъв късмет. Победа за Пулев!
Прочетете още
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР