Трите английски клуба са в битка за национала на Италия

...
Трите английски клуба са в битка за национала на Италия
Коментари Харесай

„Манчестър Юнайтед”, „Манчестър Сити” и „Челси” в битка за футболист на „Рома”

Трите британски клуба са в борба за национала на Италия Лоренцо Пелегрини единствено за 21 милиона паунда. Тимовете наблюдават играча, защото клаузата му в контракта не е толкоз висока.

Полузащитникът, който понастоящем се намира в „ Рома” и бе извикан към този момент един път в националния тим, може още веднъж да увеличи тона сред Моуриньо и Конте, които не крият интереса си към футболиста.

„ Гражданите” на Пеп Гуардиола водят в шампионата с 15 точки, само че все пак мислят за укрепване с италианския халф, до момента в който „ вълците” вършат всичко допустимо да задържат състезателя, който е и артикул на тяхната школа.

Пелегрини бе изпратен в „ Сасуоло”, където направи първи стъпки в мъжкия футбол, а по-късно римският гранд се възползва от опцията да си върне състезателя за 9 милиона паунда предходната година.

Футболният шеф на „ Рома” Мончи твърдо съобщи, че не би трябвало да се чака от клуба голяма интензивност през януари, защото целта на ръководителите в отбора е да се запазят главните състезатели, измежду които е и Лоренцо.

През сегашния сезон 21-годишният италианец има 21 срещи, в които е отбелязал 2 попадения и е асистирал в три случая.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР