Трима служители на Горско стопанство Хисаря са били ранени при

...
Трима служители на Горско стопанство Хисаря са били ранени при
Коментари Харесай

Трима служители на Горското ранени след снощното меле в Баня

Трима чиновници на Горско стопанство Хисаря са били ранени при снощния екшън, който се разигра край моста на Стряма покрай град Баня. Те бяха нападнати от навалица роми от близката махала, откакто при инспекция са задържали една каруца с два кубика дърва. Единият от ранените е със спукан скалп, другият е със счупена ръка и е настанен в УМБАЛ " Свети Георги ", а третия е със спукана скула на лицето и разтърсване на мозъка и също е настанен в болничното заведение.

Вчера група от 7 чиновници на Горското с три автомобила е правила инспекция за противозаконна сеч към 20:00 часа. Проверящавите са попаднали на група роми и съумели да заловят една каруца. В тъмното са наблюдавали още три каруци, а ромите са избягали.

При инспекция на моста на Стряма навалица роми е нападнала горските чиновници. Екшънът се е развил стремително. Един от горските съумял да се обади на шефа на стопанството, който незабавно е алармирал на телефон 112.

Директорът на стопанството Добрин Иванов е разпоредил на своите служетили неотложно да се изтеглят от мелето, с цел да се предпазят.

Районна прокуратура проверява случая.
тагове роми чиновници Горско стопанство баня инцидент
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР