Трима мъже отвлякоха 19-годишен бургазлия и го заплашиха с пистолет.

...
Трима мъже отвлякоха 19-годишен бургазлия и го заплашиха с пистолет.
Коментари Харесай

Трима мъже отвлякоха 19-годишен бургазлия и го заплашиха с пистолет

Трима мъже отвлякоха 19-годишен бургазлия и го заплашиха с револвер. Случаят е от 3 декември, като сигнал е подаден на идващия ден, оповестиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.

Младежът обяснил, че към 19 ч. в региона на денонощен магазин е бил заставен да се качи в лек автомобил и бил откаран до двора на университет " Проф. доктор Асен Златаров ".

След голям брой закани и закани, както и след изстрел с револвер в земята , младежът е принуден да легне на земята и да изчака отдръпването на причинителите.

В резултат на дейностите на полицията е открита самоличността им - трима бургазлии на възраст сред 26 и 28 години. Констатирано е, че причина за осъщественото действие са неуредени междуличностни взаимоотношения сред 19-годишния юноша и един от причинителите.

Проведени са голям брой процесуално-следствени дейности, открити са очевидци и всички лица, съпричастни към действието. Автомобилът, с който са се придвижвали причинителите, е конфискуван, както и газовия револвер, с който е създаден изстрел. Работата по изцяло документиране на случая продължава от чиновници на Първо Районно ръководство - Бургас.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР