Трима души загинаха при стрелбата в болница в американския град

...
Трима души загинаха при стрелбата в болница в американския град
Коментари Харесай

Стрелба в болница в Чикаго: 4 загинали

Трима души починаха при стрелбата в болница в американския град Чикаго, щата Илинойс. Нападателят също е погубен. Това заяви шефът на градското полицейско ръководство Еди Джонсън.

Инцидентът е почнал на паркинга на болничното заведение, където мъж е влезнал в спор с лекарка. „ Мъжът е прострелял дамата, с която е имал връзка, тя е работила в болничното заведение “, съобщи Джонсън на конференция, която бе излъчена от телевизия Си Ен Ен. След това въоръженият с револвер нападател е влезнал в болничното заведение и е траял да стреля. В резултат е починала още една жена, която е била служителка на здравното заведение.

На мястото на случая са пристигнали служители на реда, почнала е престрелка с нападателя. Един от чиновниците на реда е бил ранен, вследствие на което е умрял. „ При престрелката злосторникът също е била ранен смъртоносно “, заяви Джонсън. За момента не е ясно дали нападателят е бил погубен от полицията или самичък се е прострелял.

Причината за нещастието най-вероятно е спор на битова основа. По-рано телевизия Ей Би Си заяви, че първата починала жена е била някогашна брачна половинка на нападателя. Информация за самоличността на нападателя не се оповестява. Според Си Ен Ен той е бил на към 30 години.

Заради случая болничното заведение беше евакуирана отчасти. В момента правоохранителните органи не престават следствието на територията на здравното заведение. /ТАСС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР