Поредният нагласен финал на Като две капки вода“ вбеси зрителите

...
Поредният нагласен финал на Като две капки вода“ вбеси зрителите
Коментари Харесай

Мафия в „Капките“! Зрителите бесни заради манипулиран вот: Ето кой трябваше да е до Зомбори

Поредният нагласен край на „ Като две капки вода “ вбеси феновете на занимателното шоу, написа Интриги. Според тях Наско от БТР безусловно несправедливо и нелогично е попаднал във финалната тройка и вотът за него е бил недействителен.
„ Елена трябваше да бъде на неговото място! Превъплъщението й в Елица бе на светлинни години от това на Наско, който пееше още веднъж като себе си “, гневят се почитатели.
В реалност през целия сезон рокаджията по този начин и не съумя да излезе от зоната си на комфорт и да преправи гласа си. На финала той влезе в ролята на Брус Дикинсън от Iron Maiden. Дори в двои води обаче Наско отново звучеше като себе си и не съумя да влезе в облика.
За сметка на това Елена отвя публиката с осъществяването на „ Вода “. „ Тя трябваше да е на край до огромния Владо Зомбори. Халваджиян обаче буташе от самото начало Наско и най-после манипулираха вота на феновете! Мафия! “, гърми нетът след снощния лайф.
Това, за което всички са единомислещи обаче, е, че огромният победител е Владо Зомбори. Той бе откритието на сезона и сподели великански гений на сцената освен като актьор, само че и като артист. На финала артистът се превъплъти в ролята на огромния Фреди Меркюри и изправи „ Арена Армеец “ на крайници.
Зомбори е единственият участник в историята на „ Капките “, за който не се намира нито един отрицателен коментар в нета.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР