Трима депутати от Обединени патриоти са с COVID-19, като единият

...
Трима депутати от Обединени патриоти са с COVID-19, като единият
Коментари Харесай

Трима от Обединени патриоти са с COVID-19, единият е в тежко състояние

Трима депутати от " Обединени патриоти " са с COVID-19, като единият от тях е в доста тежко положение. Още един депутат от тяхната група пък е под карантина. Това разгласи водачът на НФСБ Валери Симеонов на брифинг на ръководещата коалиция във връзка проваленото съвещание тази заран поради неналичието на кворум.

Той обаче не разгласи имената на заболелите.

Мнозинството пък остро осъди опозицията, че не се записва в пленарната зала. " Това държание е безконтролно и от човешка позиция ", твърди Симеонов.

Даниела Дариткова пък посочи, че двама депутати от ГЕРБ са под карантина.

Междувременно кметът на Пловдив Здравко Димитров, който от събота е в болница, заяви, че през днешния ден още веднъж е вдигнал температура.

" Вирусът ме повтаря. Няма здрав, няма състезател. Коварна е болестта ", разяснява от болничното легло градоначалникът. Лечението му продължава да е с антибиотици, които му ги вливат посредством системи. Симптомите при него се появили преди две седмици. Самият Димитров описа, че в първите три дни бил много зле - главоболие, температура, болки в стави и мускули. Седмица след диагностицирането му сподели, че към този момент се усеща по-добре, само че в събота е вдигнал температура и е признат в болница. Оттогава е на системи.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР